SafeFleet alături de UPT, la Formula Electric & Hybrid Italia

Scris de: Camelia Filip in data de: 18.07.2016 10:30:00

"Dacă ai totul sub control, înseamnă că nu conduci suficient de repede."

SafeFleet sponsorizează echipa UPT Racing Team în cadrul proiectului Formula Student, la prima lor participare care se va desfășura pe circuitul Ricardo Paletti din Varano de' Melegari, Italia.

safefleet upt racing team la fsae italia

Formula SAE

Formula Electric & Hybrid Italia este o competiție internațională care are scopul de a promova inovațiile în domeniul ingineriei mecanice din întreaga lume.

Studenții pot participa doar cu vehicule construite și finisate de ei, supunându-se unor teste pentru a arăta rezistența, accelerația, consumul de energie, autocross-ul și capacitatea de urcare. Toate vehiculele vor urma reguli clare stabilite de o comisie.

UPT Racing Team

UPT Racing team este o echipă formată din 14 studenți ai Universității Politehnica Timișoara, care îmbinând cunoștințele de inginerie, pasiunea dar și munca fizică, au proiectat un monopost Formula Student, conform unui standard și ale unor specificații impuse de Formula Student Italia (FSAE Italy). 

 safefleet upt racing team italia

 

Este pentru prima dată când Universitatea Politehinca din Timişoara participă cu o echipă, iar aceasta este a treia echipă din România care participă la acest eveniment.

Pasionați de inginerie și evoluție, nu numai că vom sponsoriza FST, dar reprezentanții SafeFleet Italia vor fi și prezenți la eveniment, pentru a susține echipa.

 

Citește și alte articole asemănătoare:

HomeSense a câștigat premiul pentru inovație IoT, la HackTM 2016

 

 

 

Topics: Noutati SafeFleet