SINTEZA WEBINAR-ULUI: IMPACTUL COMPORTAMENTULUI ȘOFERILOR ASUPRA COMPANIEI

Scris de: Camelia Filip in data de: 08.03.2017 09:28:17

webinar-mar-header2017Comportamentul șoferilor afectează cea mai mare parte a industriilor care se bazează pe flote auto - știm acest lucru în primul rând de la clienții noștri. Nu de puține ori am fost întrebați despre ce soluții există pentru monitorizarea activității unui șofer atunci când se deplasează pe anumite rute.

Iată câteva exemple cu privire la problemele pe care diverse companii le-au sesizat în raport impactul pe care îl poate avea comportamentul șoferilor:

rent-a-caiocn.png

Director general

Companie Rent a Car

În domeniul nostru lucrurile sunt foarte clare: dacă nu știi ce se întâmplă cu mașina atunci când este în deplasare - cum e condusă, ce poate să aducă noi costuri de mentenanță, etc - riști să ieși pe pierdere. Dar asta este la o primă vedere. Pentru că mai sunt o serie de alte costuri pe care poate nici nu le iei în calcul însă ele se reflectă până la urmă în profit iar sursa lor tot de aici vine.

dist-icon.png

Manager flotă

Companie Distribuție

Dacă timpul de livrare este slab - pierzi clienți. Dacă ne costă mult - scade profitul. Cum se comportă șoferii pe traseu este extrem de important pentru noi pentru că asta însemmnă nu doar imaginea noastră în fața clienților ci și rentabilitatea afacerii.

trans-icon.png

Manager flotă

Companie Transport

Șoferii sunt resursa pe care ne bazăm cel mai mult. De performanța lor depinde în mare parte profitabilitatea activităților noastre. Este destul de complicat să ții sub control întreaga flotă de mașini și să gestionezi, totodată, și ceea ce se întâmplă cu șoferii pe rutele pe care sunt plecați. Căutăm de ceva timp soluții pentru a avea o imagine mai clară asupra ce se întâmplă pe teren ca sa atenuăm din pierderi. Nu am găsit încă niciun răspuns sau o soluție care să ne ajute punctual să rezolvăm problemele care vin de acolo.

security-icon.png

Manager general

Companie Securitate

Depășiri de viteză, amenzi inutile, staționări cu consum de carburant în plus. Astfel de probleme sunt curente în compania noastră. Căutăm soluții dar nu am reușit să stabilim coordonate clare pentru a reduce efectele. Dar suntem conștienți că sunt probleme pe care trebuie să le luăm în calcul pe viitor. Când vom reuși să reducem din ele sunt sigur că vom constata că aduceau costuri suplimentare foarte mari.

Interesul pe acest subiect ne-a determinat să facem o prezentare cât mai clară a lui - soluții și efecte deopotrivă. Primul rezultat a fost eBook-ul Impactul comportamentului șoferilor asupra companiei care s-a bucurat de un interes mare din partea vizitatorilor din site-ul nostru.

Al doilea rezultat este Webinarul cu același nume pe care l-am susținut la finalul lunii februarie și în cadrul căruia ne-am concentrat atenția în special pe:

  • Funcționalitățile și uneltele pe care clienții SafeFleet le au la dispoziție
  • Indicatorii pe care managerii de flote ar trebui să îi urmărească
  • Ce soluții există pentru reducerea impactului negativ
  • Cum și cât de rapid se vor resimți efectele în urma implementării unui sistem de monitorizare a comportamentului șoferilor

Regăsești în prezentarea de mai jos principalele subiecte dezbătute și soluții propuse de SafeFleet pentru un management eficient al comportamentului șoferilor din cadrul unei flote auto.


Vrei să afli ce aspecte ale managementului de flotă poți optimiza în cadrul companiei tale?
Înregistrează-te pentru a primi o evaluare gratuită din partea specialiștilor SafeFleet! VREAU EVALUARE GRATUITĂ

 

Topics: Comportamentul soferilor