4 Beneficii Garantate pe care le vei Obtine cu Noua Functionalitate: Verificare Trasee

Scris de: Camelia Filip in data de: 18.04.2018 11:09:50

 

header-6Ai utilizat funcționalitatea Verificarea Traseelor din SafeFleet Portal?
Dacă ești curios ce presupune și ce beneficii reale poate genera pentru compania ta, iată ce ar trebui să știi despre ea:

Ce înseamnă funcționalitatea Verificare Trasee din SafeFleet Portal?

Ca responsabil de flotă poți crea trasee predefinite în SafeFleet Portal și verifica măsura în care acestea au fost respectate de către șoferii tăi. Rapoartele de Verificare Trasee pot fi rulate atât la nivel de flotă cât și la nivel de vehicul și prin această funcționalitate poți:

  • Vizualiza și verifica traseele parcurse de vehiculele din flotă într-un anumit interval de timp;
  • Genera rutele optime pentru traseele parcurse frecvent de vehiculele din flotă cu ajutorul Google Maps;
  • Compara aceste distanțe optimizate ale traseelor cu distanțele efective parcurse de șoferi;
  • Verifica dacă punctele setate de pe traseul stabilit au fost atinse și ordinea în care au fost parcurse.

Urmărește tutorialul Setarea și rularea rapoartelor Verificare Trasee ca să vizualizezi fiecare pas de urmat pentru accesarea corectă a rapoartelor pentru traseele care te interesează:

 
Ce beneficii poți obține la nivel de flotă și la nivel de companie prin utilizarea funcționalității Verificare Trasee?

Iată care sunt principalele beneficii de care te vei bucura odată cu utilizarea funcționalității Verificare Trasee și câteva exemplificări pentru fiecare dintre acestea:

Reducerea costurilor cu combustibilul și a timpilor de condus - pentru flotele din Transport și Distribuție.

Exemplificare: Ai o flotă care activează în domeniul transport și vrei să elimini rutele ocolitoare de pe traseu pentru a livra la timp și cu un cost de combustibil cât mai aproape de distanța angajată față de client? Prin optimizarea traseelor vei putea face aceste lucruri rapid și simplu: la definirea unui traseu, va fi generată automat o sugestie de rută optimă care poate fi urmată pentru a economisi în egală măsură timp și combustibil. În plus, printr-un singur click vei avea calculată instant distanța care urmează a fi parcursă sau vei putea compara traseul stabilit cu ruta optimă generată de platformă.

Monitorizarea activității echipelor tale în timp real și intervenția rapidă - pentru flotele din Transport Public și Salubrizare.

Exemplificare: Atunci când manageriezi flote de vehicule din Transport Public sau Salubrizare, de exemplu, localizarea în timp real a acestora te ajută să ai o evidență clară și în timp real asupra activității vehiculelor pe traseu: 

  • Dacă există întârzieri;
  • Ce puncte au fost sau nu atinse;
  • Dacă a fost respectată sau nu ruta și zona alocată unui anumit vehicul;

Și multe altele.

Evaluarea corectă a activității șoferilor și confruntarea rezultatelor cu obiectivele stabilite - pentru flotele din Distribuție.

Exemplificare: Indiferent de industria din care face parte flota auto pe care o administrezi, profitabilitatea activității acesteia este influențată direct de pierderile la nivel de consum de timp și combustibil care pot fi generate chiar de șoferi (deplasări în interes personal, staționări nejustificate, rute ocolitoare, etc). Prin rapoartele de verificare trasee vei putea vizualiza detalii cu privire la: vehiculele care au parcurs un anumit traseu, distanțe reale versus distanțe traseu, momentele de start și de oprire, etc.

Date exacte despre obiectivele atinse (POI-urile definite) - pentru echipele de vânzări de pe teren.

Exemplificare: Echipele de vânzări ale companiei tale trebuie să atingă diferite zone-target pentru a putea îndeplini obiectivele stabilite. În plus, ca manager de flotă este important să știi

  • Ce distanțe au fost parcurse;
  • Dacă acestea au fost mai mari decât cele din ruta planificată;
  • Care este scopul fiecărei călătorii (personal versus de business);
  • Ordinea în care punctele de interes au fost parcurse.

Vei putea urmări toate aceste lucruri cu ajutorul funcționalității Verificare Trasee. De exemplu, pentru a urmări dacă punctele marcate pe rută au fost într-adevăr parcurse este important ca la crearea unui traseu să setezi și definești zonele-target pe ruta care urmează a fi parcursă sub forma unor POI-uri (de exemplu ca puncte intermediare). La rularea raportului vei avea acces la o serie de date care îți permit evaluarea modului și gradului de îndeplinire a obiectivelor (ca număr de puncte și ca procentaj, dacă a fost sau nu respectată ordinea punctelor de interes, vizualizarea statusului punctelor de interes, etc).

Nu ai încă acces la funcționalitățile din platforma SafeFleet?
Îți oferim oportunitatea să testezi gratuit serviciile noastre - inclusiv noua funcționalitate Verificare Trasee- pentru a vedea cum te pot ajuta acestea în administrarea flotei tale auto.

TRIAL GRATUIT