4 moduri prin care se poate transmite unui extern pozitia curenta

Scris de: Camelia Filip in data de: 23.12.2015 15:39:51

Pentru firmele de transport intern si international este esential sa transmita clientilor lor pozitia vehiculului. Adesea, clientii doresc sa vada unde pe traseu se afla marfa si sa poata estima in cat timp va ajunge.
Acest lucru este posibil cu SafeFleet in patru modalitati diferite, fiecare conceputa pentru o utilizare speciala.
 share-position-screen
 

Pozitia curenta poate fi transmisa:

  • printr-un link temporar generat de SafeFleet Portal;
  • prin optiunea vizibilitati extinse;
  • prin legarea contului de diferite burse de transport;
  • prin API.

Fiecare modalitate serveste scopuri usor diferite, pe care le vi le prezentam aici:

Metoda 1: Link-uri temporare

Link-ul temporar este modalitatea cea mai simpla si rapida de a crea o pagina in care un extern poate vedea traiectoria vehiculului. Acesta se poate crea direct din aplicatia SafeFleet Portal in cativa pasi simpli:

 

Metoda 2: Vizibilitati extinse

Aceasta optiune ofera accesul la vizualizarea unui vehicul din compania dvs. de catre un alt client SafeFleet. Cei doi clienti folosesc ambii aplicatia SafeFleet Portal, dar au nevoie sa vizualizeze din diverse motive, vehiculele altei companii.

Vehiculele pot fi modificate la cerere de catre suportul tehnic astfel incat sa poata fi vizualizate si in compania de provenienta si in compania destinatara. Vehiculele se pot vizualiza la pozitii curente si la toate rapoartele la care compania destinatara are acces, doar ca nu exista drepturi de editare din partea companiei destinatare.

Cereti mai multe detalii despre aceasta functionalitate la sales@safefleet.eu.

Metoda 3: Burse de transport

Pentru a veni in ajutor clientilor din domeniul transporturilor, distributiei si logisticii, am facut integrari cu diverse burse de transport. Bursele de transport ajuta transportatorii sa-si gaseasca mai usor clienti. Cei care doresc sa gaseasca servicii de transport intra pe aceste burse, se inregistreaza si gasesc mai usor distribuitorii de care au nevoie.

Este un serviciu care creeaza conditiile dezvoltarii afacerii transportatorilor si clientilor acestora prin intermediul unei aplicatii online. 

Transmiterea pozitiei vehiculelor inregistrate pe burse se face prin SafeFleet, la legarea conturilor.

Cum se face legarea contului cu bursa de transport TimoCom puteti vedea aici:

De-asemenea, ultima integrare facuta de SafeFleet a fost cu bursa de transport trans.eu, integrare pe care o detaliem aici:

Metoda 4: API
Clientii care doresc sa vizualizeze datele transmise de GPS in aplicatiile construite de ei pot face asta prin intermediul unui API SafeFleet Portal pe care-l punem la dispozitie. Acesta are si functii care permit vizualizarea pozitiei curente, dar si a altor parametri. De la atribute ale vehiculelor pana la viteza maxima din calatorii, functiile se pliaza in functie de nevoile clientului.

Contactati departamentul nostru de vanzari pentru a primi acces la vizibilitati extinse sau la API!
Vezi detaliile de contact


 

Topics: Monitorizare flota