Ce ar trebui să știi despre cea mai nouă funcționalitate SafeFleet: Rapoarte Pe Email      

Scris de: Camelia Filip in data de: 27.07.2017 12:17:37

header-blog-rapoarte-1

Toate funcționalitățile SafeFleet sunt rezultatul nevoilor semnalate de administratorii și deținătorii de flote auto. Iar cea mai nouă funcționalitate - Rapoarte Pe Email - nu face nici ea excepție de la regulă.

În urma discuțiilor pe care le-am avut de-a lungul timpului cu clienții noștri, am remarcat un interes foarte mare pentru accesarea de rapoarte într-un mod cât mai flexibil și dinamic. Am făcut astfel posibil și accesibil acest lucru prin cea mai recentă funcționalitate SafeFleet: Raportare Pe Email.

Iată ce ar trebui să știi despre încărcarea și accesarea acestui tip de raportare:

Cum se configurează acest tip de raportare?
Toate setările pentru Rapoarte Pe Email se realizează la nivel de utilizator. Astfel, pentru a putea configura acest tip de raportare, împreună cu parametrii, formatul de fişier şi perioada de trimitere, primul pas pe care trebuie să-l faci este să accesezi pagina ta de profil (dreapta sus).

Cum adaug un raport nou?
Pentru adăugarea unui raport nou este necesar să selectezi, într-o primă fază, tipul de raport care dorești să fie generat (Activitate zilnică, Ore de condus, Comportament șoferi, etc). În lista presetată vei remarca faptul că toate rapoartele pe vehicul şi pe flotă sunt disponibile pentru a fi trimise pe email.

nl-bp-rap-mail

Pot selecta un format specific de raportare?
Odată tipul de raport bifat, vei avea acces la un formular specific pentru emiterea raportului. Aici vei selecta parametrii acestuia:

  • flota din care dorești raportul
  • perioada de raportare
  • formatul fișierului
  • alte opțiuni și filtre specifice raportului respectiv

Sub ce formă va fi livrat către mine raportul dorit?
După setarea specificațiilor de raportare vei primi, via e-mail, un link scurt de unde vei putea accesa raportul solicitat. Pentru a avea garanția primirii unor astfel de rapoarte, asigură-te că nu ai configurate filtre de blocare a emailurilor.

rapoarte2-campanie-safefleet

 

Ce ar trebui să știu în plus despre noua funcționalitate SafeFleet?

  • Generarea rapoartelor pe email se face începând cu ora 00:00; dacă ai ales modalitatea de primire zilnică, vei primi raportul imediat ce l-ai configurat în aplicație
  • Link-ul scurt pentru download este conceput astfel încât timp de 1 an raportul să fie accesibil oricui îl primeşte, chiar dacă nu are utilizator în portal. Vei putea, astfel, trimite mai departe acest email pentru ca raportul să fie accesat și de alte persoane din organizație
  • Pentru a da acces utilizatorilor membri sau non-administratori la această funcționalitate, accesează drepturile lor din secțiunea de Utilizatori și modifică opțiunile de acolo.

Vreau să am acces la Rapoarte Pe Email

 

Topics: atribute SafeFleet Portal