Coloanele din rapoartele SafeFleet Portal, editabile

Scris de: Old Site Safe Fleet in data de: 25.11.2013 15:09:00

Rapoartele SafeFleet Portal au cunoscut imbunatatiri constante pentru a intalni tot timpul nevoile utilizatorilor nostri. Pentru usurinta utilizarii rapoartelor aplicatiei SafeFleet Portal, va punem la dispozitie optiunea de a mari, micsora, muta si sterge coloanele din aplicatia de monitorizare GPS.

Puteti intra in aplicatie si testa aceasta optiune, iar modificarile pe care le faceti vor ramane salvate la nivel de utilizator. Astfel, de fiecare data cand veti intra in raportul respectiv, modificarile raman salvate. Dar puteti reveni la preferintele initiale printr-un simplu click la ultima coloana din raport.

Vedeti cum sa setati preferintele coloanelor customizabile aici:

 

 

Tot privind coloanele rapoartelor, am adaugat mai multa libertate in crearea rapoartelor SafeFleet Portal printr-o setare suplimentara la contul dvs. din dreapta sus, meniul Preferinte.

Aici puteti observa ca aveti posibilitatea de a adauga coloane noi rapoartelor SafeFleet Portal, coloane precum numarul de inmatriculare, soferul, data expirarii RCA s.a.m.d.

Defapt, coloanele ce pot fi adaugate rapoartelor provin din atributele vehiculului si din campurile editabile ale acestuia.

Vedeti cum sa setati coloane noi rapoartelor aici:

 

 

Topics: atribute SafeFleet Portal