SafeFleet a fost Silver Partner la Conferinta "Sah la soferi!"

Scris de: Camelia Filip in data de: 29.05.2015 09:24:15

 

Cea de-a doua conferinta a revistei Tranzit, "Sah la soferi!" a avut loc anul acesta la Camera de Comert si Industrii din Timisoara in data de 23-24 aprilie, fiind sustinuta de SafeFleet in calitate de Silver Partner. Conferinta a adunat peste 500 de reprezentanti ai firmelor de transport, logistica si productie dar si furnizori de autovehicule, piese de schimb, sisteme de monitorizare a flotelor, asiguratori, burse de transport s.a.

 

stand_SAFE_FLEET_3-1Unul dintre subiectele conferintei a fost legat de obligatia transportatorilor de a respecta legea MiLoG in Germania. Evenimentul a aratat si dificultatile pe care le intampina companiile de transport in Franta, unde au obligatia de a rezerva camere la hotel pentru timpul de odihna saptamanala. 

SafeFleet a prezentat solutii pentru documentarea activitatii pe teritoriul Germaniei, plata taxei de drum HU-GO in Ungaria, gestionarea parcului auto cu sisteme de monitorizare prin GPS, monitorizarea vehiculelor cu ajutorul cu aplicatiei fliGO pentru smartphone si integrarea cu bursele de transport.

Conferinta a fost un succes atat prin numarul foarte mare al participantilor, cat si prin interesul aratat de transportatori fata de solutiile prezentate.stand_SAFE_FLEET_1-1

 

SafeFleet: You are on the safe side with us!

 

Topics: Noutati SafeFleet