FliGo, lansarea in 20 martie la Milano

Scris de: Camelia Filip in data de: 18.03.2014 17:10:04

fligo_logo1
SafeFleet lanseaza saptamana asta la Milano noul sau proiect X9, o platforma hardware inovativa pentru monitorizarea prin GPS a vehiculelor.

Proiectul dezvoltat de departamentul de Research & Development a fost perfectionat pentru a raspunde cerintelor unor noi segmente emergente acum: persoane fizice si persoane juridice.

screen-fligo

Noul dispozitiv X9 este echipat printre alte lucruri cu un accelerometru 3D proiectat sa perceapa dinamica vehiculului. X9 poate fi instalat cu usurinta chiar in mufa de diagnoza a vehiculului (OBD-II).
fligo driving score
Aplicatia FliGo ofera date privind pozitia curenta a masinii, calatorii, traiectorie, alerte si evenimente. Toate aceste date pot fi impartasite cu prietenii sau familia, putand fi comparate cu alti utilizatori in ideea de social driving. Aplicatia tine evidenta comportamentului la volan dar si chestiunilor legate de mentenanta masinii. FliGo poate oferi chiar si optiunea de a concura cu alti utilizatori in privinta sigurantei la volan.

screenfligo

Lansarea solutiei de monitorizare prin satelit FliGo va avea loc la Milano in data de 20 martie 2014 de la orele 15.00 la Starhotels Business Palace.

Proiectul X9 transpus in aplicatia FliGo a fost gandit special pentru a incuraja siguranta si eficienta tuturor vehiculelor, atat cele folosite de persoane fizice cat si de persoane juridice. Platforma hardware X9 este desemnata utilizarii pe aplicatii multiple, iar aplicatia FliGo raspunde nevoilor persoanelor, companiilor si asiguratorilor.

Topics: Noutati SafeFleet