Harghita a ales SafeFleet pentru monitorizarea prin GPS a transportului public

Scris de: Camelia Filip in data de: 19.07.2018 09:00:00

harghita-a-ales-safefleet-pentru-monitorizarea-prin-GPS-a-transportului-public

Începând cu 1 August 2018 SafeFleet va asigura optimizările pentru serviciile de transport public din Harghita prin monitorizarea vehiculelor pe traseu prin sistem GPS.

Inițiativa Consiliului Județean privind implementarea sistemelor de monitorizare de la SafeFleet și a funcționalităților aferente a venit ca urmare a rezultatelor pe care le-au remarcat în Bihor, acolo unde SafeFleet a dezvoltat în urmă cu ceva timp un proiect similar.

Astfel, Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita și reprezentanții companiei ETA Automatizări Industriale SRL (SafeFleet) au convenit asupra derulării proiectului privind dezvoltarea și introducerea aplicației privind orarul de autobuze din județul Harghita.

Această aplicație va permite utilizatorilor să vizualizeze atât orarul vehiculelor de transport public cât și să urmărească vehiculele prin sistem GPS, astfel având acces la ora aproximată de sosire și la informații privind eventualele întârzieri.

Aplicația va putea fi accesată în trei limbi și, în plus, SafeFleet va realiza și o interfață interactivă pentru o accesare facilă și prietenoasă a informațiilor oferite de aplicație.

Sunt convins că sistemul, pe lângă faptul că va optimiza călătoriile, va îndemna pe cât mai mulți să folosească transportul în comun astfel încât chiar și cei din localitățile cele mai îndepărtate să poată ajunge mai repede și să estimeze ușor timpul parcurs până la serviciu sau  școală. Dorim ca transportul în comun în județul nostru să devină o alternativă reală și atractivă. În plus, acest sistem ne va ajuta să reducem și transportul ilegal.” - a adăugat Borboly Csaba

SafeFleet are o vastă experiență în monitorizarea GPS a flotelor auto, la ora actuală numărând peste 5000 de clienți în 22 de țări. Proiectul de la Harghita este al doilea proiect de acest tip pentru transportul public. Începând cu anul trecut 300 de autobuze din Bihor sunt monitorizate prin platforma SafeFleet, proiectul având un impact semnificativ în special din perspectiva eficienței de cost și de timp.

New Call-to-action

Topics: Noutati SafeFleet