SafeFleet, in juriu la Telematics Conference 2015

Scris de: Camelia Filip in data de: 20.10.2015 16:24:25


Conferinta de Telematica SEE a avut loc in 2015 in Sofia, strangand peste 120 de participanti din domeniul telematicii, dintre care jumatate sunt CEO sau oameni importanti din conducerea companiilor.

Cele doua teme principale de anul acesta au fost "Flote inteligente" si "Start-up-uri in telematica", ultimul fiind un panel de discutii intre start-up-uri si potentiali investitori, in juriul ce ghida discutiile fiind si SafeFleet Telematics.

telematics-conference-safefleet



Telematics Conference SEE are deja un istoric de 4 ani de desfasurare in diverse capitale din Europa de Est si Sud-Est. Cautand sa aduca mai aproape principalii jucatori din Europa si nu numai, conferinta creste de la an la an in numarul de participanti si isi diversifica mereu paleta de subiecte abordate.

Anul acesta, noutatea a fost sesiunea de start-up in telematica. Patru start-up-uri au avut ocazia sa prezinte solutiile lor de telematica intr-un pitching, la sfarsitul caruia a avut loc o sesiune de intrebari si raspunsuri. 

telematics-conference-safefleet-start-upOliver Albu, responsabil de dezvoltarea de business international, a fost reprezentantul SafeFleet in juriul evenimentului de start-up. In cadrul acestuia, juriul avea rolul de a-i ajuta pe concurenti sa-si prezinte mai bine solutiile catre potentialii investitori, punandu-le intrebari ajutatoare. Intrebarile erau fie de natura tehnica, fie privind activitatea si investiile care se pot face in compania incepatoare.

Evenimentul a continut:

120 de participanti

60 de companii

14 expozanti

13 ore de networking

10 speakeri

3 workshop-uri

1 eveniment despre start-up-uri

Evenimentul strange intr-un singur loc toti jucatorii importanti si le permite sa discute toate subiectele necesare pentru extinderea pietei si dezvoltarea de relatii de business benefice. SafeFleet a fost onorat sa se afle in juriu la Telematics Conference in 2015.



telematics-conference-safefleet-jury



 Mai vezi si alte articole asemanatoare...

SafeFleet participa la Telematics Conference SEE

SafeFleet merge la Zagreb ca sponsor Telematics Conference!

Topics: Noutati SafeFleet