SafeFleet lansează campania: Monitorizare GRATUITĂ pe viață pentru flotele auto

Scris de: Camelia Filip in data de: 28.03.2017 08:46:43

google-ad-1200x627.jpggoogle-ad-1200x627-1.jpg


safefleet campanie monitorizare gratuita pe viata flotel autoÎncepând cu 6 martie 2017 SafeFleet a lansat o campanie de acordare de beneficii din domeniul telematic de care pot beneficia companiile deținătoare de flote auto din România cu interes în creșterea performanței și productivității prin utilizarea unei platforme performante de monitorizare GPS.

Campania se derulează în perioada 6 martie - 28 aprilie 2017 și vizează acordarea a două tipuri de premii:

 1.  “Monitorizare GPS pe viață pentru flota ta auto” - dacă recomanzi SafeFleet altor trei    companii care nu folosesc în prezent serviciile noastre telematice.

Acest premiu se adresează reprezentanților companiilor care trimit recomandări cu privire la utilizarea platformei telematice SafeFleet și, pentru înscrierea în competiție, participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții cumulativ:

 • să completeze formularul de concurs;
 • să recomande soluțiile SafeFleet altor 3 companii;
 • să informeze persoanele care au primit recomandarea de utilizare a platformei SafeFleet asupra necesității completării formularului de solicitare ofertă specială;
 • să fie menționați de către persoanele care au primit recomandarea de utilizare a platformei SafeFleet în câmpul ”Cine ți-a recomandat SafeFleet?”.

Câștigătorul acestei promoții va fi desemnat prin tragere la sorți în data de 28 aprilie 2017.
Află mai multe informații despre această campanie din Regulamentul Oficial și din pagina oficială a competiției.

 1. “Obține 20% reducere pentru Pachetele SafeFleet” - dacă ai primit recomandare pentru utilizarea platformei SafeFleet

Pentru a beneficia de această ofertă participantul trebuie să completeze datele în formularul din pagina dedicată campaniei și să menționeze numele companiei de la care a primit recomandarea. În cel mai scurt timp acesta va fi contactat de un reprezentant SafeFleet care va stabili împreună cu participantul care este cea mai bună soluție de monitorizare pentru compania lui.

Dacă ți-au fost recomandate serviciile SafeFleet vei primi 20% discount la următoarele pachete:

 • SafeFleet Base;
 • Comportamentul Șoferilor;
 • SafeChat;
 • Tacho RealTime;
 • Rutare;
 • Măsurare combustibil.

Află mai multe despre pachetele SafeFleet.

Campania derulată de SafeFleet în perioada 6 martie - 28 aprilie 2017 are în vedere crearea de beneficii reale pentru toate părțile implicate - de la beneficiarii actuali ai serviciilor SafeFleet, până la noii clienți.Înscrie-te în campanie pentru a beneficia și tu de această ofertă!

Recomand serviciile SafeFleet

Am primit recomandare pentru utilizarea SafeFleet

Topics: Noutati SafeFleet