SafeFleet merge cu fliGo la Mobile World Congress!

Scris de: Camelia Filip in data de: 22.02.2016 10:04:13

In prima zi la Mobile World Congress, cel mai mare congres de tehnologii mobile din lume, SafeFleet s-a pregatit cu aplicatia sa fliGo, dar si cu multe alte informatii utile din domeniul tehnologiei mobile.

12746271_1288948527787743_1725022059_n.jpgCe este fliGo?

fliGo este o aplicatie mobila de social driving si de monitorizare prin GPS pentru flotele mici. Aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea in timp real calatoriile, consumul si de a seta alerte personalizate. Pozitia curenta a masinii poate fi impartasita cu familia si prietenii, dar si cu alti colaboratori, in cazul persoanelor juridice. Aplicatia este disponibila pentru utilizatorii Android si iOS.

 

 

Cum functioneaza?

fliGo la Mobile World Congress!

 

Simplu si intuitiv. Aveti nevoie doar de un dispozitiv OBU de mici dimensiuni care se conecteaza la bateria masinii. Dupa conectare, incepeti sa primiti date despre masina direct de pe telefonul mobil.

4 caracteristici importante fliGo

  1. Calatorii. Puteti verifica in timp real jurnalul de calatorii, cu distantele parcurse, data si ora la care au fost acestea inregistrate.
  2. Alerte. Setatie alerte de tip Geofence si veti fi notificat atunci cand vehiculul a parasit traseul sau teritoriul stabilit.
  3. Pozitii curente. Puteti sa localizati in timp real, pe Google Maps, pozitia masinii. In plus, puteti impartasi coordonatele cu prieteni sau colaboratori.
  4. Comportament sofer. Aplicatia ofera o nota soferului in functie de profilul pe care il realizeaza analizand informatiile despre modul de sofat. Analiza este efectuata in baza distantei parcurse, a timpului realizat, a consumului de combustibil si a evenimentelor inregistrate (accidente, depasirea limitei de viteza, franare si accelerare agresive).
  5. Rezumat utilizare. Aveti la dispozitie o analiza succinta a utilizarii masinii pentru o anumita perioada de timp. Aflati distanta defalcata pe fiecare zi in parte a unei saptamani si, dupa caz, incidentele inregistrate.

Beneficii

Cu informatiile primite din aplicatie puteti obtine un pret mai bun pentru asigurarea masinii, oferind companiei de asigurare datele despre distanta parcursa, stilul de condus si eventualele incidente.

In plus, cu  fliGo nu trebuie sa va faceti griji pentru datele de expirare ale RCA-ului, ITP-ului si rovinietei. Toate aceste informatii se regasesc in aplicatie.

Alte dezvoltari

Pe langa aplicatia mobila fliGo, SafeFleet va prezenta:

  • dispozitivul OBU One pentru plata automata a taxei de drum din Ungaria
  • aplicatia mobila SafeChat pentru comunicare bidirectionala cu soferii si managementul fortei de munca
  • integrare cu tahograf
  • comunicatie de back-up prin satelit pentru zonele fara acoperire GSM

si multe alte functionalitati inteligente din industria telematicii!

Despre MWC

Mobile World Congress este cel mai important eveniment anual de tehnologie mobila, organizat in Barcelona. SafeFleet face parte din delegatia Romaniei pentru acest eveniment, alaturi de alte 14 companii care-si vor expune solutiile mobile.

Vino sa te intalnesti cu echipa SafeFleet in capitala tehnologiei mobile, Barcelona. Te asteptam la standul 6H40!

 

 poza-mobile-world-congress

Topics: Noutati SafeFleet