SafeFleet a asigurat securitatea pentru transportul VIP-urilor la Untold

Scris de: Camelia Filip in data de: 10.08.2017 10:02:55

safefleet untold 2017

SafeFleet, platforma nr. 1 de monitorizare a flotelor auto din România, a susținut echipa responsabilă cu transportul VIP-urilor venite la Untold în perioada 3 - 6 august 2017 oferind 40 de sisteme de monitorizare pentru vehiculele de lux cu care s-au deplasat artiștii.

Află mai multe despre implicarea SafeFleet în cel mai popular eveniment al anului 2017 - Untold - din articolul publicat pe site-ul romanialibera.ro:

SafeFleet asigură securitatea flotei de mașini care transportă artiștii la Untold

În urma parteneriatului cu Grupul Porsche Romania, reprezentat de brandurile Seat, Volkswagen și Audi, sistemele de monitorizare GPS puse la dispoziție de SafeFleet au fost montate pe cele 40 vehicule de lux la bordul cărora se vor afla artiștii din ediția de anul acesta a celui mai mare festival din România.

Ne onorează și ne responsabilizează parteneriatul alături de Grupul Porsche România în cadrul festivalului Untold, un eveniment care a reușit performanțe incredibile încă de la debut. Echipa SafeFleet vrea să se implice în susținerea acestor performanțe și să asigure buna desfășurare a transportului artiștilor invitați anul acesta la Untold. Este o sarcină care contribuie la experiența VIP pe întreaga durată a festivalului.” a declarat Claudiu Suma, CEO şi cofondator SafeFleet România, jucătorul principal din piața sistemelor de monitorizare a flotelor prin GPS.

Citește articolul integral

Topics: Evenimente