GITEX Dubai și MWC Los Angeles - evenimentele IT ale toamnei

Scris de: SafeFleet in data de: 12.11.2019 16:53:09

20191024_114058

Toamna aceasta este una foarte intensă pentru echipa SafeFleet. Am fost și suntem prezenți la o serie de evenimente din lumea IT cunoscute pe plan internațional. Este îmbucurător de văzut faptul că firmele românești care investesc în tehnologie au o deschidere din ce în ce mai mare la piața globală, având ocazia să-și expună produsele, serviciile și soluțiile inovatoare în pavilioanele celor mai mari evenimente din lume.

GITEX Technology Week Dubai - ediția cu numărul 39

În săptămâna 6 - 10 octombrie ne-am bucurat de 5 zile intense de conferințe și expoziții IT în Dubai, la GITEX Global Conference. Au fost deschise pentru a fi vizitate 26 de sectoare dedicate tehnologiei, împărțite în 3 mari categorii: Future Technology, Smart Life, Enterprise Network&Security.

pasted image 0Sursa: https://www.gitex.com/what-is-gitex

 

Principalele tematici abordate la eveniment au fost:

 

Tehnologia și ecosistemele 5G - vehicule inteligente și streaming de cea mai bună calitate

Viitorul Mobilității - vehicule autonome și traffic management automatizat

Artificial Intelligence - augmentarea capacităților umane

Orașele inteligente - viitorul orașelor conectate

Stilul de viață Tech - inovații care ne vor schimba modul în care trăim și lucrăm

 

Și anul acesta, SafeFleet a participat cu două servicii de tip smart city: serviciul 2park.io de plată inteligentă a parcării private și lek3.co, sistemul care urmărește să creeze o rețea internaționala de încărcare pentru mașini electrice.

 

Mobile World Conference Los Angeles 2019

Între 22 și 24 octombrie am fost prezenți în Los Angeles, la MWC cu un stand dedicat inovațiilor SafeFleet. Ne-am bucurat alături de alți leaderi din industrie de ultimele inovații IoT, 5G, tehnologii disruptive, AI și Big Data. Pavilionul dedicat României a găzduit 16 companii românești care au stabilit conexiuni și întâlniri de afaceri cu parteneri străini, pentru viitoare livrări de produse și servicii românești.

Mobile World Congress Los Angeles 2019 este cel de-al treilea MWC anual, după cele din Barcelona şi Shanghai, reunind producători de dispozitive şi furnizori de tehnologie, influenceri și inovatori din industria IT.

Participarea firmelor românești la MWC a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în parteneriat cu patronatul de profil, Asociația Română pentru Industria Electronică şi Software (ARIES), în cadrul Programului de susţinere şi promovare a exportului cu finanţare parţială de la bugetul de stat.

 

unnamed


Călătoria SafeFleet continuă

Săptămâna trecută am fost la Varșovia la Translogistica, the 7th International Transport & Logistics Exhibition. Au fost 3 zile de networking și inspirație, în cadrul cărora SafeFleet a avut și onoarea de a primi premiul pentru "Cel Mai Bun Angajator" al anului 2019!


SafeFleet1

 

SafeFleet2

 

Oriunde ne deplasăm avem obiectivul să îndeplinim așteptările clienților din piața telematicii, cu ultimele inovații despre:

  • Optimizarea rutelor
  • Descărcarea de la distanță a datelor de la tahograf
  • Serviciile de monitorizare GPS a vehiculelor
  • Rapoartele inteligente pentru flote
  • Și multe alte funcționalități, disponibile în cadrul portalului.

 

pachet safefleet

 

Topics: Evenimente