1-Fleet Alliance organizează o întâlnire în Londra pentru a întări colaborarea pan-europeană din telematică

Scris de: Camelia Filip in data de: 25.11.2016 11:48:59

1-fleet alliance colaborare telematica, safefleet

Antreprenori din industria flotelor din întreaga Europă se întâlnesc la faimosul Hotel Savoy din Londra pentru a întări colaborarea în afaceri. Cei 17 membri ai 1-Fleet Alliance - un grup de companii telematice care împreună monitorizează peste 500,000 de vehicule în întreaga Europă - au fost de acord să formeze legături mai puternice.

Ca urmare a întâlnirilor anterioare din Barcelona și Budapesta, grupul a fost de acord să formeze 1-Fleet Corporation, o entitate comercială care să reprezinte interesele majorității membrilor. Obiectivele grupului includ colaborarea și networking-ul, promovarea inovației și standardizarea industriei telematice, precum și marketing comun și înțelegeri comerciale.

 

Întâlnirea a avut ca invitat pe Pedro Zamith, o figură cunoscută în industria Tehnologiei Automotive, pentru a supraveghea dezvoltarea și lansarea unor propuneri comerciale din partea lui 1-Fleet Corporation.

1-fleet alliance

"Aceasta a fost o întâlnire de reper pentru 1-Fleet Alliance, ducând activitățile noastre de colaborare la un nou nivel. Unul dintre principalele beneficii ale alianței este faptul că urmărește interesele pieței în general, nu doar interesele individuale ale furnizorilor. În ciuda unui peisaj politic în schimbare care afectează Europa, comerțul transfrontalier va continua și tehnologia va deveni tot mai uniformă. La 1-Fleet Alliance vom conduce inovația și standardele în industria telematicii pentru beneficiul operatorilor de flote din întreaga Europă", spune Joe Fenech Conti, CEO al Loqus, unul dintre membrii fondatori ai 1-Fleet.

Aceasta este prima alianță pan-europeană între lideri din domeniile tehnologiei flotelor și al telematicii și permite operatorilor de flote comerciale să beneficieze de o putere cumulată, expertiză globală și inovație aduse de diverse grupuri membre.

Topics: Stiri/Info