20 de ani de activitate și 11 ani de colaborare de succes cu Medart Logistics

Scris de: SafeFleet in data de: 01.07.2024 10:46:43

 

WhatsApp Image 2024-06-27 at 23.49.55(1)

Într-o lume în care tehnologia și inovația schimbă rapid modul în care lucrăm, dedicarea și profesionalismul, precum și parteneriatele pe termen lung sunt cheia succesului. Prin această cale, vrem să sărbătorim două repere importante: 11 ani de colaborare fructoasă cu Medart Logistics și 20 de ani de activitate remarcabilă a acestei companii de succes. Vă invităm să descoperiți povestea de succes a colaborării noastre cu Medart Logistics.

O soluție pentru o problemă imediată

Totul a început în anul 2013, atunci când Medart Logistics se confrunta cu o schimbare majoră în sistemul de taxare din Ungaria. Începând cu 1 iunie 2013, sistemul se modifica de la vigneta pentru o zi la sistemul hu-go, care impunea plata taxelor în funcție de kilometri parcurși. 

Căutând soluții eficiente pentru plata taxelor de drum, Medart Logistics ne-a descoperit pe noi. Cu dispozitivul de localizare X700 și aplicația SafeFleet Portal, i-am oferit nu doar facilitarea taxării în Ungaria, ci și monitorizarea flotei.

Ștefan Tocu, Director General Medart Group își amintește:

„Una din primele informații găsite a fost legată de faptul că începând cu 1 Iunie 2013 se va schimba sistemul de taxare din Ungaria. Astfel de la vigneta care se achiziționa pentru o zi se trecea la actualul sistem hu-go cu plata la km. Am căutat firmele care oferă această modalitate de taxare și am găsit Eta Automatizari Industriale care prin dispozitivul de localizare X700 și platforma Safefleet oferă servicii de urmărire a flotei cât și taxare în Ungaria.”

Servicii pentru eficiență maximă

Astăzi, monitorizăm peste 120 de vehicule pentru Medart Logistics, iar compania este într-o continuă expansiune. Serviciile pe care le furnizăm sunt esențiale pentru optimizarea afacerii lor:

  • Monitorizarea prin GPS a flotei: asigurăm urmărirea precisă a vehiculelor, optimizând rutele 
  • Monitorizarea consumului de combustibil: utilizăm sonde și monitorizarea consumului CAN pentru a oferi o imagine clară asupra consumului de combustibil și a preveni furtul.
  • Descarcarea tahografului de la distanță: simplificăm procesele administrative, permițând descărcarea și analizarea datelor de la tahograf fără a fi necesară prezența fizică.

Alte rapoarte pe care clientul nostru le folosește cu încredere în portalul SafeFleet sunt:

  • Odometrele pentru a vedea exact km parcurși conform bordului camionului
  • Activitate ROI pentru a stabili orele de conducere ale șoferilor în țările în care își desfășoară actvitatea
  • Staționare cu motorul pornit

IMG-20240629-WA0202

Povestea noastră de succes cu Medart Logistics arată cât de importantă este o colaborare strânsă. Suntem mândri de parteneriatul nostru de 11 ani și ne angajăm să continuăm să oferim soluții inovatoare și eficiente pentru a susține creșterea și succesul clienților noștri.

Fiecare vehicul monitorizat și fiecare litru de combustibil economisit arată angajamentul nostru față de excelență și inovație. Suntem aici pentru a construi împreună un viitor mai eficient și mai sustenabil.

Topics: Studii de caz/Clienti