"Activitate in ROI", un raport nou cu multiple intrebuintari!

Scris de: SafeFleet in data de: 14.08.2015 16:00:15

Raportul "Activitate in ROI", un raport nou cu multiple intrebuintari!

Echipa de dezvoltare SafeFleet, vine in intampinarea utilizatorilor aplicatiei SafeFleet Portal cu un raport nou care raspunde solicitarilor multor clienti, in special transportatorilor.

Acest raport poate fi rulat atat pe flota cat si pe vehicul, scopul lui, asa cum ii spune si numele, fiind sa afiseze cat mai multe detalii despre activitatea vehiculelor intr-o anumita regiune

activitate_in_roi_raport

 

activitate_in_roi_germanyLa rularea acestuia, pe langa ROI-urile (regiunile de interes) definite de clienti, se poate alege orice tara. Astfel, de exemplu, pentru clientii SafeFleet care doresc sa demonstreze autoritatilor din Germania ca respecta legea MiLoG, raportul genereaza toate informatiile de care acestia au nevoie: locatie si moment la intrare/iesire in/din tara/regiunea de interes, distanta parcursa, durata totala de tranzit, durata totala de condus, timp de stationare cu motor pornit, timp de pauza, consum estimat, precum si un traseu pe harta cu traiectoria vehiculului in regiunea de interes aleasa.
Perioada de rulare este limitata la 7 zile pentru o masina si la 2 zile pentru o flota.

Folosind informatiile furnizate de acest raport, managerul de flota poate sa:
- furnizeze autoritatilor din orice tara informatii precise despre activitatea vehiculelor in tara respectiva;
- realizeze usor si detaliat deconturi dafalcate pe tari;
- calculeze mai exact ce costuri a avut pe fiecare tara tranzitata;
- optimizeze cotatiile catre clientii sai, in functie de timpul petrecut in fiecare tara;
- prezinte defalcat activitatea vehiculelor doar intr-o anumita regiune de interes si intr-un anumit interval de timp (ex: companiile de deszapazire pot factura doar activitatea desfasurata intr-un anumit interval de timp si intr-o anumita tronson de drum/regiune de interes).

Informatia furnizata ruland acest raport este pastrata in serverele SafeFleet pe o perioada nedeterminata si cu o rata de disponibilitate ridicata, astfel incat acesta poate fi rulat retroactiv oricand se doreste.

Echipa de dezvoltare SafeFleet multumeste clientilor pentru implicare si pentru toate ideile de noi dezvoltari primite si incearca sa prezinte toate rapoartele astfel incat sa poata fi folosite de cat mai multi utilizatori.

Cere oferta SafeFleet

Topics: atribute SafeFleet Portal