Aplicatia SafeFleet Portal, la Digi24

Scris de: Camelia Filip in data de: 28.09.2015 13:55:24


Aplicatia SafeFleet Portal a strans remarci pozitive in mass-media, fiind remarcata de Digi 24. Aplicatia este folosita intensiv de marii transportatori romani, care au nevoie de monitorizare prin GPS in Romania si in strainatate.


 

SafeFleet s-a extins considerabil in ultimii ani, patrunzand pe piata europeana si testandu-si capacitatile cu clienti de o diversitate mare: clienti care mentin pacea in zone de zone de conflict, clienti care transporta marfuri periculoase, clienti care transporta valori, firme de utilitati publice si chiar si exploratori intr-o expeditie in Siberia, la temperaturi de minus 70 de grade.

Clientii SafeFleet nu mai sunt doar din obisnuitele domenii ale distributiei si transporturilor de marfa, ci devin tot mai diferiti, atat ca domeniu de activitate cat si ca vehicul de transport. Recent, nu doar masinile sunt monitorizate prin GPS, ci si ambarcatiunile. Proiectul prinde forma mai ales in Italia, unde e o piata larga de ambarcatiuni nemonitorizate.

Clientii cu activitate internationala care fac curse in Ungaria sunt avantajati de solutia SafeFleet deoarece dispozitivul GPS oferit ajuta la plata automata a taxei de drum maghiare.

O aplicatie inventata de informaticieni din Romania, folosita de transportatori din 15 tari din Europa

Stirea lansata de Digi 24 ofera mai multe informatii:


 

Pentru a accesa mai multe detalii despre aplicatia SafeFleet Portal, intrati pe site-ul nostru. Daca doriti sa accesati intregul articol publicat de Digi, click aici.


 

Topics: Noutati SafeFleet