Ce software poți integra cu soluția de monitorizare de la SafeFleet?

Scris de: SafeFleet in data de: 25.09.2019 12:32:43

integrare soft monitorizare auto, safefleet

Soluțiile telematice SafeFleet sunt moderne și se pliază ușor nevoilor companiei tale. Realizăm în mod constant integrări cu alte aplicații, pentru îmbunătățirea eficienței și ușurarea muncii cu flota ta auto. Construim soluții telematice cu cele mai noi tehnologii, iar cu SafeFleet Portal poți integra sisteme și software-uri furnizate de terți, pentru un maxim de rezultate. 


SafeFleet online prin intermediul conectorilor API

Integrăm aplicații TMS (Transportation Management System), ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management) și aplicații de management ale costurilor cu parcul auto. 

Burse de transport

Am integrat aplicațiile TimoCom și Trans.eu pentru clienții noștri. Aceștia pot găsi rapid un transportator, iar transportatorii sunt mult mai vizibili clienților. De asemenea, clienții îți pot conecta contul la dispozitivele GPS SafeFleet.

GateHouse 

Integrarea SafeFleet cu GateHouse este un avantaj pentru companiile care au colaborări cu mai mulți transportatori, iar aceștia pot verifica mai ușor vehiculele, fără a modifica soluția telematică folosită până în prezent. 

SafeMinder

Aplicația SafeMinder acoperă împreună cu SafeFleet Portal toate nevoile de management ale unui parc auto, indiferent de dimensiuni și domeniul de activitate. Corporațiile care utilizează Microsoft Active Directory pot accesa SafeFleet Portal fără a insera o parolă separată.

Astfel, clienții care folosesc aplicații de gestiune ale costurilor cu parcul auto: mentenanță, amenzi, piese de schimb, certificări, etc, beneficiază de acoperirea tuturor nevoilor de management. 

SafeMinder păstrează date legate de asigurări, taxe de drum, verificările din service, informații legate de vehicule (odometre, numere de înmatriculare, serie șasiu etc.), șoferi (pontaj, delegații, deconturi de cheltuieli) și activitatea flotei (foile de parcurs, foile de activitate zilnică etc).

 

Click me

 

Integrarea API și a diverselor aplicații cu platforma SafeFleet se potrivesc pentru companiile care au un domeniu complex de activitate, iar gestiunea flotelor presupune folosirea și a altor software-uri. De exemplu, am făcut legătura platformei SafeFleet cu o aplicație de dispecerizare și verificare a activității vehiculelor pentru o companie importantă de distribuție a apei. 

O altă companie pentru care am realizat o serie de integrări importante este cel mai mare furnizor de electricitate și gaz, care folosește un sistem de workforce management și care preia date din SAP pentru a îndrepta mașinile către destinație. Astfel, aplicația SafeFleet Portal oferă informații utile despre poziții curente, liste de șoferi, traiectorii și călătorii. 

De asemenea, API poate interfața aplicația CRM ale firmelor de vânzări, frecvența vizitelor și timpul petrecut la client. Datele furnizate de SafeFleet Portal asigură date despre poziția curentă, vehicule și șoferi.  

Integrarea API este un proces complex, iar managementul flotei auto poate fi optimizat prin aplicarea de noi tehnologii. Poți descoperi mai multe detalii și în Ebook-ul de mai jos, furnizat de SafeFleet.

 

Click me

Topics: Monitorizare flota