Tahograful digital: cum te ajută descărcarea datelor de la distanță să reduci costurile cu flota

Scris de: Camelia Filip in data de: 29.06.2018 15:25:00

tacho-download

Plecând de la așteptările clienților noștri, am relansat pachetul SafeTacho în versiunea 2.0 pentru pachetul Tacho Download care aduce optimizări semnificative la nivel de funcționalități.

Descoperă în materialul de mai jos cum poți reduce semnificativ costurile cu camioanele monitorizate prin gps utilizând un sistem inteligent de descărcare a datelor de la distanță.

Pe scurt despre tahografele digitale

Tahografele digitale sunt dispozitive necesare și obligatorii pentru industriile care își axează activitatea pe transporturi rutiere, rolul lor fiind de a înregistra viteza vehiculelor și a permite verificarea respectării timpilor de odihnă și de lucru.

Din perspectiva reglemetărilor legislative, managerii de flote auto din România sunt familiarizați cu obligativitatea montării tahografelor digitale pentru mașinile aflate la prima înmatriculare încă din 1 ianuarie 2007.

13% dintre managerii de flote investesc peste 3 ore pe lună doar pentru a descărca datele de la tahograful digital.

Din punctul de vedere al funcționalității și accesibilității datelor, tahografele digitale reprezintă, însă, sisteme care implică și o serie de limitări, analizarea efectivă a informațiilor furnizate de acestea fiind făcută de către managerii de flote auto într-o măsură nesemnificativă.

Ce este Tacho Download și ce presupune accesul la această funcționalitate

Modulul Tacho Download este o funcționalitate care îți permite ca descărcarea obligatorie a datelor de la tahograful digital montate pe camioanele monitorizate prin GPS să o faci de la distanță ori de câte ori dorești și să accesezi informațiile din documentele descărcate.

Vei avea, așadar, acces rapid la datele din tahograf în doar câteva momente și posibilitatea de a stoca și arhiva aceste date într-un mod foarte simplu.

Pentru accesarea de la distanță a datelor de la tahograful digital cu ajutorul Tacho Download vei avea nevoie de:

  • Un dispozitiv care se va conecta la device-urile existente
  • Un card reader
  • Un abonament lunar Tacho Download

*toate acestea sunt incluse în oferta SafeFleet la contractarea serviciului!


Cum te poate ajuta Tacho Download în managementul flotei

Prin utilizarea acestei funcționalități pentru descărcarea datelor de la tahograful digital vei vedea beneficiile încă de la început, facilitând o coordonare mai bună a monitorizării gps a camioanelor - fără întreruperi - și o economisire substanțială financiară și de timp.

  • Preluarea mai facilă a noilor comenzi - șoferii nu vor mai fi nevoiți să revină la sediu pentru descărcarea datelor ceea ce îți va permite să îi angajezi într-o nouă activitate generatoare de profit;
  • Menținerea unei activități eficiente a vehiculelor pe traseu - fără întreruperi sau rutări suplimentare;
  • Eliminarea anumitor riscuri administrative - poți ține o evidență mai bună a scadențelor inspecțiilor periodice ale tahografului și datele de expirare a cardurilor pentru șoferi;
  • Economisire de timp - șoferii nu mai trebuie să se deplaseze la sediu pentru descărcarea datelor;
  • Reducerea consumului de carburant și uzura vehiculelor - prin evitarea unor deplasări inutile.

Cum poți obține o ofertă avantajoasă Tacho Download pentru compania ta

Până pe 31 Iulie pachetul Tacho Download poate fi achiziționat la un preț special: 35% discount la abonamentul lunar pentru acest serviciu!

Ești interesat să profiți de această ofertă pentru compania ta? 
Solicită acum Oferta Specială Tacho Download completând formularul din pagina dedicată.

Click me

Topics: SafeTacho