De ce să achiziționezi un încărcător pentru vehicule electrice

Scris de: Camelia Filip in data de: 25.03.2019 09:27:08

încărcător-pentru-vehicule-electrice


România are nevoie de o infrastructură solidă de încărcătoare pentru viitorul flotelor electrice. Acest lucru înseamnă ca numărul de încărcătoare să crească, iar acestea să devină mai accesibile pentru revoluția electrică din viitorul apropiat.

 Conform datelor SafeFleet la nivelul anului 2018, în România existau 286 încărcătoare distribuite în marile orașe, iar numărul de mașini electrice înregistrate la Registrul Auto a fost de circa 1200.

Înainte de a achiziționa o mașină electrică, potențialul cumpărător se informează despre posibilitățile de încărcare ale mașinii în oraș, sau în restul țării. Există stații de încărcare gratuite și stații contra-cost oferite de diverse companii, benzinării, restaurante sau centre comerciale. Există și posibilitatea ca un manager de flote să achiziționeze și să instaleze încărcătoare performante în propria parcare.

O soluție eficientă pentru business-uri este achiziționarea propriilor stații de încărcare. Managerii de flote le pot folosi pentru încărcarea mașinilor proprii, pentru deservirea clienților sau le pot închiria altor deținători de mașini electrice.

Cum ar fi să deții propriile stații de încărcare?

Să ne imaginăm că ai achiziționat 5 vehicule electrice și îți dorești un alimentator chiar în parcarea ta, sau la sediul companiei.

Lek3.co este un furnizor de încărcătoare electrice care se adresează atât persoanelor fizice cât companiilor și flotelor care au nevoie să dețină propriile dispozitive de încărcare a autoturismelor electrice.

Mașinile electrice reprezintă viitorul flotelor, iar Lek3.co sprijină mobilitatea electrică pentru păstrarea unui mediu eco-friendly. Managerii de flote care au un plan pentru electrificarea autovehiculelor găsesc în Lek3.co un partener green de lungă durată. Lek3.co își dorește un mediu mai sănătos, încurajează achiziția de mașini electrice și sprijină revoluția electrică din România.

Beneficiile stațiilor de încărcare Lek3.co

  • Încărcătoare de destinație performante

  • Instalare ușoară și mentenanță inclusă

  • Fără investiții, doar abonament lunar

Beneficiile pentru companii

  • Companiile pot alege instalarea unor stații de încărcare publice la locația lor

  • Prin instalarea unei stații de alimentare contra cost, se pot suplimenta veniturile

  • O stație de încărcare electrică permite alegerea tariful dorit

  • Business-urile ies în evidență pe hărțile Google Maps

SafeFleet prin sistemele sale telematice de monitorizare ale vehiculelor, te ajută să reduci costurile flotei tale cu până 25%, iar Lek3.co îți pune la dispoziție încărcătoare electrice pentru momentul în care vei decide să-ți electrifici flota și să economisești resurse prețioase.

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe despre Lek3.co, descarcă Ebookul gratuit Viitorul Flotelor Auto: Mașinile Electrice și vizitează pagina oficiala https://www.lek3.co/.

Click me

Topics: masini electrice