Echipa UCaB din România, monitorizată și urmărită în timp real la cel mai mare raliu caritabil pentru amatori, cu ajutorul SafeFleet

Scris de: SafeFleet in data de: 03.11.2022 11:11:23

Echipa UCaB din România la raliul caritabil Budapesta-Bamako-1

Trei români participă la cea mai mare cursă de off-road din lume pentru amatori, de cca. 10.000 km, Budapesta – Bamako, ce îmbină acțiunea cu activități caritabile. SafeFleet îi sprijină pe tot parcursul traseului prin intermediul sistemului de monitorizare GPS, deosebit de util pentru o călătorie plină de provocări și riscuri multiple, ce țin de siguranță, terorism sau sănătate.

Ediția actuală a raliului Budapesta – Bamako numără 247 de echipe, 554 de oameni și 45 de țări participante, fiind cea mai mare de până acum. Traseul a plecat din Budapesta pe 21 octombrie, străbate o bună parte din Europa și traversează o zonă dificilă a Africii de Vest – Munții Atlas și Sahara, având ca destinație finală Freetown, capitala Sierra Leone, pe 8 noiembrie. Cursa va avea, așadar, o durată de două săptămâni, include cca. 10 mii de km, 10 state parcurse și două continente. 

Traseul parcurs de participanții României (UCaB), poate fi urmărit în timp real aici, prin intermediul soluției SafeFleet.

 

Echipa UCaB în Icht, Tata, Moroc_raliul caritabil Budapesta-Bamako

Echipa UCaB în Icht, Tata, Moroc. 

 

Echipa UCaB în TanTan, Maroc_raliul caritabil Budapesta-Bamako‎

Echipa UCaB la un service auto din TanTan, Maroc. 

 

Echipa UCaB în Mauritania_raliul caritabil Budapesta-Bamako

Echipa UCaB tractați de indigeni în Mauritania.

 

Echipa UCaB în Senegal_raliul caritabil Budapesta-Bamako-1

Echipa UCaB în Senegal - cu scopul de a activa la Ngaole un centru educațional cu cărți pentru copii, birotică și calculatoare.

 

„Ne bucurăm să fim alături de echipa României în acest proiect impresionant, atât ca amploare, provocări, cât și în ceea ce privește valoarea caritabilă oferită. Le transmitem gânduri bune tuturor participanților, un traseu ușor și fără impedimente majore, iar pe ai noștri vă invităm să îi și urmărim pe tot parcursul călătoriei, prin intermediul sistemului GPS oferit de SafeFleet”, a declarat Claudiu Suma, CEO SafeFleet.

Scopul raliului caritabil Budapesta-Bamako

Echipa UCaB, formată din Mihai Lupu, Cosmin Savu și Grațian Mihăilescu, și-a propus sprijinirea unor comunități africane prin cunoștințe și resurse, într-o expediție care are ca scop o dublă misiune medicală și educațională. În primul rând, intenția UCaB Team este de a aduce o mașină de intervenție dotată cu instrumentar și echipamentul necesar, ce va ajunge în sprijinul administrației spitalelor din Freetown.

Al doilea proiect constă în activarea unor centre tip smart library și a unor huburi digitale prin care partenerii UCaB (la nivel local și internațional) să faciliteze diverse programe pe diferite teme, de la competențe digitale, alfabetizare digitală, cursuri de jurnalism comunitar, ateliere de fotografie, până la lucrul cu voluntari, managementul atragerii de resurse și punerea în valoare a potențialului comunităților partenere.

 

Dacă ți-am stârnit interesul cu sistemul nostru de monitorizare GPS, care este utilizat cu succes și pe alte continente, te invităm să descoperi mai multe detalii.

 

New call-to-action

 

Topics: Stiri/Info