Firma americană project44 include SafeFleet pe lista partenerilor EU de servicii telematice

Scris de: SafeFleet in data de: 15.09.2021 13:39:07

& (2)

 

Liderul pe piața furnizorilor de soluții pentru vizibilitatea lanțului de aprovizionare, project44, a lansat recent un program care recunoaște cele mai bune soluții telematice, iar SafeFleet este singura companie românească inclusă în program. Project44 este deja partenerul nostru de încredere pentru integrări eficiente oferite managerilor de flote auto, însă acest program recunoaște valoarea pe care o pot oferi soluțiile SafeFleet, transportatorilor incluși în rețeaua project44. 

Programul Preferred Telematics Partners reduce costul achiziționării și instalării dispozitivelor telematice pe vehicule, prin furnizarea către transportatorii incluși în rețeaua project44 a unor soluții cu discount de gestionare a flotei și canale dedicate de vânzare. În plus, operatorii de transport se pot bucura de soluții pentru gestionarea flotei de ultimă generație, monitorizarea performanței șoferilor și automatizarea fluxului de lucru. 

Cine este project44?

Project44 este un instrument ce are ca scop automatizarea rapidă a proceselor logistice, având ca rezultat o performanță crescută a operațiunilor. Această platformă eficientizează administrarea datelor din numeroase surse disparate, permițând o vizibilitate crescută și o planificare mai bună a activităților de transport și a colaborărilor cu partenerii. Numeroase companii de transport sau logistică folosesc project44 pentru a reduce costurile operaționale, pentru a scurta perioadele de așteptare pentru șoferi, sau automatiza procedurile de livrare.

Conform unui studiu intern al project44, lipsa de vizibilitate costă industria transporturilor până la 50 euro per sarcină în efort operațional, generând probleme în planificarea și gestionarea excepțiilor și împiedică eforturile de digitalizare. Pe măsură ce transportatorii se confruntă cu întreruperi în lanțurile de aprovizionare, tehnologia este esențială pentru eficientizare și îmbunătățirea marjelor la fiecare transport. 

Preferred Telematics Partners - un program marca project44

Programul este dedicat exclusiv operatorilor din rețeaua project44, care sunt în căutare de soluții de monitorizare prin GPS. Apelând la unul din partenerii aflați în program, aceștia  se pot bucura de soluții și reduceri oferite exclusiv lor. O astfel de soluție tehnologică, One-Click Onboarding, accelerează integrările dintre principalele sisteme telematice și platforma project44 de vizibilitate a supply chain-ului prin integrare nativă. Acest lucru permite operatorilor să se conecteze printr-un singur click, în loc să se bazeze pe chei API generate manual pentru a stabili conexiuni. One-Click Onboarding reduce timpii de integrare a operatorilor de la săptămâni la secunde și accelerează timpul de valorificare pentru clienții project44.

project44 continuă să pună bazele celui mai mare ecosistem de transporturi la nivel global bazat pe date. Preferred Telematics Partners deschide o nouă cale spre digitalizarea industriei transporturilor rutiere, accelerând eficientizarea și având la bază un software complex de monitorizare a transporturilor”, a declarat Jett McCandless, CEO și fondator al project44.

Afilierea SafeFleet cu cei aflați sub tutela programului lansat de project44 ne poziționează ca parteneri de încredere, având capacitatea de a contribui la eficientizarea operațiunilor a peste 12.500 de transportatori din Europa. Nivelul de automatizare va accelera, oferind transportatorilor care aleg soluțiile SafeFleet, avantajul de care au nevoie în competiția acerbă de pe piață. 

 

Integrarea prin API cu project44, disponibilă pentru clienții SafeFleet

Clienții SafeFleet care au deja contract pentru monitorizarea GPS a flotei auto și folosesc în paralel platforma project44, au posibilitatea de a opta pentru serviciul nostru de integrare API (Application Programming Interface). Prin acest serviciu, aceștia pot să exporte datele de monitorizare în platforma project44 și astfel, să reunească toate datele de care au nevoie într-un singur loc. 

Avantajele principale oferite de integrarea portalului SafeFleet cu project44 sunt accesul transparent la toate datele despre operațiunile logistice și securitatea datelor transportatorilor. Îmbinarea datelor din sistemul telematic pentru flote auto SafeFleet cu cele din sistemul project44 permite transportatorilor să urmărească în timp real detaliile de livrare, locațiile actualizate pentru fiecare expediere, și multe altele. Practic, vei beneficia de o mai bună organizare și eficientizare a operațiunilor de transport.

 

Contactează acum un reprezentant SafeFleet și solicită mai multe detalii despre serviciul de integrare prin API cu project44.

 

New call-to-action

 

Topics: Integrari