Ghidul Transportatorului: cum achiți automat taxa HU-GO în Ungaria

Scris de: Camelia Filip in data de: 06.05.2019 10:39:18

plata automata taxa hu-go ungaria, safefleet


Urmează să tranzitezi Ungaria și nu știi ce taxe de drum trebuie să achiți? Ghidul Transportatorului în Ungaria 2019 îți va oferi toate detaliile despre cum să plătești taxa HU-GO pentru vehiculele cu greutate de peste 3,5 tone.


Am creat acest ghid pentru ca tu să ai într-un singur loc toate informațiile despre taxa de tranzit a Ungariei, să știi ce echipamente poți utiliza, când poate apărea riscul unei amenzi, ce tip de vehicule se încadrează în categoria admisă și multe alte informații utile.


Există o serie de pași necesari de parcurs pentru a plăti electronic taxa HU-GO. Aceasta a fost implementată în Ungaria de către NÚSZ, compania care gestionează plata taxelor de drum. Procesul plății online presupune înregistrarea vehiculului în sistemul hu-go.hu, alimentarea cu bani a contului respectiv, taxa urmând să fie retrasă automat.

OBU One este sistemul de On Board Unit creat și implementat de SafeFleet pentru achitarea automată a taxei de drum HU-GO. Este cel mai accesibil serviciu de pe piața românească și oferă alături de dispozitivul în sine, suport și consultanță de la specialiștii SafeFleet pe toată durata instalării și folosirii.


Ghidul transportatorului în Ungaria 2019 îți arată pas cu pas cum și unde să te autentifici pe https://www.hu-go.hu, cum îți gestionezi contul, cum funcționează sistemul de plată OBU și cum optimizezi activitatea de transportator dacă ai un sistem de tracking GPS.  

Descarcă ghidul și te vei documenta despre:

 

  • Sistemul de taxare HU-GO și modul în care acesta funcționează

  • Ce vehicule plătesc taxa de tranzit Ungaria și cât costă

  • Pașii necesari pentru a plăti taxa HU-GO, întrebări și răspunsuri utile

  • Informații despre amenzi

  • Echipamentul de bord OBU

  • Sistemul automat OBU One și cum achiți simplu și rapid taxa rutieră 

  • Sistemul de tracking GPS pentru monitorizarea activității flotei auto

Câștigă timp și accesează acest ghid care îți oferă toate detaliile într-un singur loc, fără să mai fie necesar să te documentezi de pe mai multe website-uri sau să-ți întrebi colegii.

Te invităm să participi la o discuție consultativă cu specialiștii SafeFleet pentru a afla beneficiile pachetului SafeFleet Base. Credem că este util pentru tine să ai acces la rapoarte, să monitorizezi traseul vehiculului și să optimizezi activitățile de mentenanță a flotei.

Click me

Topics: Sisteme OBU - Taxe de drum si viniete