Imbunatatiri la importul automat de alimentari

Scris de: Camelia Filip in data de: 28.09.2015 13:58:08


Importul de alimentari a evoluat de la incarcarea fisierului CSV de la furnizorul de combustibil la preluarea automata a datelor despre alimentari, direct in aplicatie.

Importul alimentarilor este un instrument important de analiza a consumului efectiv pe subflote si de verificare a soferilor. Acesta poate fi folosit pentru a verifica:

  • daca bonurile aduse spre decontare sunt de pe traseul efectiv urmat de vehicul
  • daca vehiculul al carui card a fost folosit a fost in benzinarie la acel moment
  • factura furnizorului de combustibil
  • consumul pe flote si subflote

Felul in care se pot verifica aceste date este ilustrat in detaliu intr-un tutorial Youtube, "De ce sa importati alimentarile?".

Daca nu doriti sa faceti importul alimentarilor manual in fiecare luna, exista o modalitate mai simpla de actualizare a contului din SafeFleet Portal cu alimentarile dvs. Vom explica mai in amanunt metoda aici:

Pasul 1: Mergeti in meniul Import Alimentari

importa-alimentari

Step 2: Selectati optiunea "Import automat de alimentari"

import-automat-de-alimentari

Step 3: Legati contul furnizorului de combustibil de SafeFleet Portal

utilizator-parola-alimentari

Mai intai, alegeti furnizorul de combustibil: Lukoil, OMV, Petrom sau Rompetrol. Apoi puteti introduce numele de utilizator si parola contului furnizorului respectiv si alimentarile vor fi importate automat in noaptea respectiva. Fiecare alimentare facuta este actualizata in noaptea respectiva, astfel incat le puteti vedea in aplicatie a doua zi de dimineata, in raportul Alimentari. Odata introduse credentialele, nu mai trebuie sa va faceti griji in legatura cu importul automat de alimentari. Acesta se face fara un efort suplimentar din partea dvs.!


Mai vezi si alte articole asemanatoare...

De ce sa importi alimentarile de carburant in SafeFleet Portal?


 

Topics: Consum combustibil