Integrarea SafeFleet Portal cu brokerul de pozitii Gatehouse

Scris de: SafeFleet in data de: 05.09.2016 15:03:14

 

SafeFleet Portal vine in intampinarea utilizatorilor cu un nou feature care permite integrarea SafeFleet Portal cu brokerul de pozitii Gatehouse. Aceasta platforma este destinata companiilor care au o logistica complexa, cum ar fi companiile de transport, lanturile de supermarketuri, unitati de productie, etc. Integrarea se face folosind serviciul SafeFleet Websevice. Astfel, companiile care in procesele lor logistice au nevoie de integrarea solutiei lor de monitorizare, trasmit sau preiau informatii folosind platforma Gatehouse care centralizeaza si pune la dispozitie pozitiile curente furnizate de mai multe sisteme telematice.

TDX_drawing_web_big

Pentru companiile de retail, platforma optimizeaza manipularea transporturilor, astfel incat clientul poate avea o privire de ansamblu cu informatii de la locul si timpul potrivit. De exemplu, personalul dintr-un supermarket poate primi o notificare cu putin timp inainte sa soseasca un transport sau o alarma in cazul in care transportul este intarziat, ceea ce duce la minimizarea timpului de asteptare atat pentru personalul din supermarket cat si pentru soferul camionului.

Integrand date de la toate partile implicate in lantul de aprovizionare si oferind o vedere de ansamblu cu informatii despre transport in timp real, datele furnizate de platforma ajuta la planificarea si manipularea comenzilor de intrare/iesire a marfii.

Pentru companiile mari de transport, ale caror manageri de transport folosesc platforma Gatehouse, consolidarea datelor furnizate de mai multe sisteme telematice, ii ajuta sa automatizeze si sa optimizeze procesele de lucru, dar si sa imbunatateasca serviciile oferite clientilor furnizadu-le informatii in timp real despre toata flota acestuia si toti subcontractorii cu care lucreaza.

Astfel, toti utilizatorii portalului SafeFleet, care au parteneri ce folosesc platforma Gatehouse (ex.: Kaufland, DHL, Maersk, Honeywell si multi altii ), beneficiaza de un avantaj major care ii ajuta in consolidarea relatiei pe care o au cu acestia.

Topics: Integrari