Noi numere de Suport Tehnic

Scris de: Camelia Filip in data de: 04.11.2015 13:26:04


Din dorinta de a usura demersul clientilor nostri care doresc sa contacteze suportul tehnic, am creat un meniu telefonic care duce direct la departamentul de suport. Acum contactarea suportului tehnic se face simplu la cele trei numere de telefon directe.


Pentru orice problema legata suport tehnic, apelarea oricarui dintre numerele urmatoare va va duce la echipa noastra de suport:

0356 710 185
0356 710 186
0317 101 382

Am creat mai multe linii telefonice pe care sa fim contactati, iar acum clientii si partenerii nostri vor intra in legatura cu departamentul nostru de suport fara momente de asteptare.

Dupa apelare, veti intra intr-un meniu din care puteti alege cele trei variante puse la dispozitie:suport tehnic safefleet

 

Tasta 1: Pentru suport clienti

Acest meniu raspunde problemelor legate de functionarea dispozitivelor sau de datele transmise prin aplicatia SafeFleet Portal. De-asemenea, puteti apela la acest meniu daca aveti intrebari despre cum se folosesc diverse functionalitati, setari, meniuri si rapoarte in aplicatia SafeFleet Portal. Colegii nostri vor fi bucurosi sa va ajute.

Tasta 2: Pentru programari instalari echipamente

Acest meniu vine in ajutorul clientilor care au achizitionat dispozitive noi si doresc sa si le instaleze pe vehicule. Puteti apela la acest meniu pentru a vi se programa la service vehiculele pe care doriti instalarea dispozitvelor GPS.

Tasta 3: Pentru suport colaboratori service

Ramura de suport colaboratori service se refera la actualizarea operatiunilor de service in SafeFleet Portal, precum si alte probleme ce pot fi intampinate de service-urile partenere. Acestea sunt rugate sa acceseze tasta 3 pentru orice operatiune de service.

Pentru fiecare varianta aleasa, persoana responsabila din cadrul departamentului de suport tehnic va raspunde nevoilor dvs.



Sunati-ne acum pentru orice problema la numerele de mai sus!

SafeFleet: You're on the safe side with us!

 

Topics: Noutati SafeFleet