NOU: Atribute in Rapoartele pe Vehicul in SafeFleet Portal

Scris de: Camelia Filip in data de: 16.04.2018 09:03:27

Ai întâmpinat dificultăți când ai trimis rapoarte din SafeFleet Portal unor parteneri sau unor superiori?Întrebări de genul:
  • Aici de ce nu apare seria de șasiu?
  • Unde este numele șoferului pe acest raport?
  • Ce mașină este aceasta? Nu putem vedea în acest raport și datele de expirare RCA, TAHO, Vigneta? 

SafeFleet te ajută să eviți asemenea întrebări legate de structura, design-ul și standardul rapoartelor.

SafeFleet Portal permite acum adăugarea de atribute în rapoartele pe vehicul. Dacă dorești să apară pe fiecare raport, numele șoferului, marca vehiculului, expirarea RCA-ului, a Rovinietei sau oricare alt atribut, în orice combinație dorești tu, acum poți seta cu ușurință atributele dorite pe rapoartele tale.

Primul pas este să intri în setările contului tău -- click pe numele utilizatorului în dreapta sus:

personalizare rapoarte vehicul, safefleet

după care mergi la preferințele contului:

preferinte utilizatori 2.jpg

și începi pur și simplu să bifezi atributele care te interesează și care dorești să apară pe rapoarte și dai click pe salvează:

preferinte utilizatori 3.jpg

Poți vedea cum apare, rulând un raport pe vehicul (rapoartele pe vehicul sunt în prima coloana din dreapta din rubrica de rapoarte):

atribute vehicul 1.jpg

și se pot vedea acum, la baza raportului, atributele setate:

atribute vehicul 2.jpg

Poți modifica oricând ce atribute să apară pe rapoarte, repetând pașii de mai sus. Aceste atribute și vizualizări de atribute, ajută în special atât la monitorizare fiind mai ușor de identificat anumite elemente de interes, cât și la partea de raportare, putând exporta în CSV, PDF sau XLSX, un raport personalizat strict cu atributele de interes pentru solicitantul / destinatarul raportului.

Nu ai încă acces la funcționalitățile din platforma SafeFleet? Îți oferim oportunitatea să testezi gratuit serviciile noastre - inclusiv noua funcționalitate Verificare Trasee - pentru a vedea cum te pot ajuta acestea în administrarea flotei tale auto.

Pachete SafeFleet

 

Topics: atribute SafeFleet Portal