Noua oferta SafeFleet Flavours: Silver, Gold, Platinum

Scris de: Old Site Safe Fleet in data de: 12.06.2013 10:08:22

SafeFleet a lansat optiunile Flavours! SafeFleet va avea o oferta pana in 31 iulie 2013 de pret fix la echipamentul imbarcat si la instalare, cu 3 optiuni pentru abonamentul lunar: Silver, Gold si Platinum.

 

SafeFleet Flavours: Silver, Gold, PlatinumSafeFleet Silver este conceput pentru a satisface nevoile de baza de monitorizare a flotei: monitorizare in timp real, harti detaliate, rapoarte de calatorie, foaie de parcurs, stationare cu motor pornit sau traiectoria vehiculelor.

SafeFleet Gold este echilibrul perfect intre optiunile oferite si costurile monitorizarii prin GPS. Pachetul Gold se muleaza pe nevoile specifice de la un sistem de monitorizare prin GPS si doresc optiuni hardware suplimentare.

SafeFleet Platinum este optiunea full; acest pachet include accesul la toate functionalitatile aplicatiei si la un serviciu de suport premium. Acest pachet este potrivit pentru companii mari, cu operatiuni complexe, cu nevoi speciale si interes pentru interconectarea aplicatiei SafeFleet Portal cu alte sisteme (ERP, CRM). De-asemenea, aplicatia de monitorizare este disponibila sub brandul clientului si poate fi customizata pe nevoile acestuia.

Vezi oferta SafeFleet Flavours aici!

Topics: Noutati SafeFleet