Povestea SafeFleet: Ce face un Production and Logistics Manager în domeniul IoT?

Scris de: SafeFleet in data de: 17.05.2022 09:37:19

PovesteaSafeFleet_angajati_template_Melinda_Borascu_RO

Colega noastră, Melinda, face parte din echipa SafeFleet încă din anul 2018. În prezent, ocupă postul de Production and Logistics Manager și cel mai mult la rolul ei o atrage interacțiunea pe care o are cu persoane diferite (printre care furnizorii, colaboratorii) și colegii din diferite departamente.

În tot acest timp, poate spune că a evoluat destul de mult și este stăpână pe tot ceea ce face. Mai mult, două din abilitățile esențiale în departamentul de producție, pe care le-a menționat, sunt: lucrul în echipă și…simțul umorului.

 

Descoperă #PovesteaSafeFleet a colegei noastre Melinda:

 

1. Cum ai ajuns să faci parte din echipa SafeFleet? 

Înainte să ajung la SafeFleet, am lucrat 6 luni la o altă firmă, însă din păcate/fericire nu a fost locul potrivit pentru mine. Astfel, căutând un nou job pe diferite platforme online, am găsit un anunț de la SafeFleet pentru un post de responsabil producție.

Atunci, în primă fază, nu înțelegeam ce reprezintă producția în această firma din domeniul  IoT, concluzie trasă doar din ce citisem pe Internet. Chiar și așa, neștiind exact care era nevoia lor de producție, am acceptat să particip la interviu și am fost interesată să aflu mai multe. După interviu, mi-a plăcut ideea de a mă angaja la SafeFleet, eu venind de la o multinațională. 

Iar în acel an în care m-am angajat, m-am întors la lucru după aproape 2 ani de stat acasă în concediu de creștere a copilului. Nu a fost ușor să-mi reiau activitatea, dar m-am adaptat destul de repede în echipa SafeFleet.

 

2. Descrie-ne puțin activitatea pe care o desfășori în prezent. Ce face un Production and Logistics Manager în domeniul IoT?

Pe scurt, un Production and Logistics Manager se asigură că: 1. sunt echipamente, materiale necesare pentru a asigura un flux continuu pentru departamentul de vânzări și 2. toate comenzile sunt efectuate/trimise la clienți.

 

3. Ce te atrage cel mai mult la jobul tău?

Cel mai mult mă atrage interacțiunea pe care o am cu persoane diferite, furnizorii și colegii din diferite departamente, plus și implicarea în toate proiectele SafeFleet.

 

4. Ai început colaborarea cu SafeFleet încă din 2018. Poți să ne spui cum simți că ai evoluat până în prezent?

Pot să spun că am evoluat destul de mult. Sunt stăpână pe tot ceea ce fac, independentă, iar acest lucru se observă și în rezultatele mele.

 

5. Ce eveniment organizat de companie/extern ți-a plăcut în mod deosebit?

Chiar dacă nu am participat la prea multe evenimente cu echipa SafeFleet, având în vedere situația pandemică, totuși am avut câteva oportunități de ieșiri, ca de exemplu: Color The Village, ieșirea de la Eftimie Murgu, Christmas Party. La toate m-am simțit super bine cu colegii și mi-au plăcut în mod egal.

 

6. Poți să numești unul dintre colaboratorii SafeFleet pe care îl apreciezi? Și de ce?

Să numesc unul singur ar fi prea greu, deoarece avem mai mulți colaboratori pe care îi apreciez: Globsib, Ornella, TME, World Media Trans, Kuehne+Nagel ș.a. pentru seriozitate, serviabilitate, răspuns pozitiv față de comenzi și rapiditate.

 

7. Din punctul tău de vedere, ce abilități consideri că sunt esențiale ca să faci parte din departamentul de Producție și Logistică de la SafeFleet?

Din experiența mea, câteva abilități bune în departamentul de producție ar fi: de comunicare, gestionare timp, proactivitate, flexibilitate, învățare continuă, lucrul în echipă, atitudine pozitivă și, nu în ultimul rând, simțul umorului.

 

8. Care consideri că este plus valoarea unui departament de Producție și Logistică într-o companie? Povestește-ne din experiența ta.

La fel ca celelalte departamente (vânzări, marketing, contabilitate etc.) și cel de producție are locul lui în acest lanț. Mai exact, se asigură că există produsul de vânzare, promovare și de expediat. Aceasta aș spune că este valoarea adusă de oamenii de la producție, îndeplinesc o serie de activități esențiale, precum: realizarea de prototipuri, pregătirea produsului, ambalarea acestuia, pentru ca produsul să ajungă la clientul final.

 

9. Cum îți petreci timpul liber? Ce pasiuni/hobby-uri ai?

Timpul liber îl petrec cu familia și în prezența prietenilor dragi. Îmi place să merg în excursii, plimbări, să descopăr locuri noi cu fiecare ocazie.

 

10. Care este destinația ta preferată de vacanță?

Destinația preferată este, fără dar și poate, la mare în Croația. Mereu când merg acolo mă încarc cu energie bună.

 

11. Cel mai frumos cuvânt din limba română vs cel mai frumos cuvânt din limba maghiară.

Aici o să spun două cuvinte preferate din ambele limbi: Te rog/mulțumesc - kerlek/koszonom.

 

12. Primele 3 cuvinte prin care ai descrie echipa SafeFleet sunt...implicare, susținere,  veselie.

 

Acesta a fost interviul Melindei, colega noastră pe care o apreciem pentru modul ei de abordare și implicare. Stai aproape pentru și mai multe povești SafeFleet!

New call-to-action

 

Topics: Povestea SafeFleet