Rapoarte Descarcabile in Format XLSX

Scris de: Camelia Filip in data de: 16.04.2018 08:59:04

Dacă până de curând erai obișnuit să descarci rapoartele din SafeFleet Portal în formatele CSV și PDF, ținând cont de dificultatea procesării și manipulării fișierului de tip CSV și în urma solicitării mai multor clienți, am adăugat modulul de descărcare direct în format XLSX.

Fie că vorbim de raportul clasic de călătorii:

calatorii.jpg

sau de raportul foi de parcurs, consum combustibil, comportament șofer sau toate cele 40+ de rapoarte pe care le regăsești în SafeFleet Portal, poți acum cu ușurință să le descarci în formatul tău preferat în același mod cum procedai cu descărcările CSV sau PDF, dând click pe butonul ”Descarcă XLSX”, aflat în partea din stânga, la baza rapoartelor.

foaie de parcurs.jpg

SafeFleet răspunde prompt nevoilor clienților și te ajută să optimizezi la maxim partea de monitorizare și raportare. Permanent venim cu noi dezvoltări pentru a asigura clienților noștri avantajul competitiv de care au nevoie.

Nu ai încă acces la funcționalitățile din platforma SafeFleet? Îți oferim oportunitatea să testezi gratuit serviciile noastre - inclusiv noua funcționalitate Verificare Trasee - pentru a vedea cum te pot ajuta acestea în administrarea flotei tale auto.

New Call-to-action

Topics: atribute SafeFleet Portal