SafeFleet, alaturi de 10 membri in 1-FLEET ALLIANCE

Scris de: Camelia Filip in data de: 05.11.2015 15:14:43

Creata in 2014 pentru a promova un mediu de colaborare al companiilor din industria TFMS (solutii telematice pentru managementul flotelor), 1-FLEET ALLIANCE numara in prezent 11 membri, care impreuna monitorizeaza mai bine de 300.000 de vehicule in Europa.

LISABONA, noiembrie 2015 – Manageri de top din 11 companii europene au fost prezenti, luna trecuta, la Lisabona, pentru intalnirea anuala a 1-Fleet Alliance, o initiativa care are scopul de a promova inovatia, economia de scara si de a dezvolta ecosistemul industriei TFMS, printr-o stransa colaborare intre membrii sai.

1-fleet-alliance-safefleet

Cei 11 membri ai 1-FLEET ALLIANCE sunt:
Pentru a face fata provocarilor din industrie, membrii Aliantei si-au luat angajamentul de a intreprinde diverse proiecte de colaborare, cum ar fi: generarea unor fluxuri de venituri, stabilirea de referinte pentru indicatorii de performanta, achizitii de grup si proiecte comune de Cercetare-Dezvoltare.
Datorita acestei strategii, membrii 1-Fleet Alliance devin mai competitivi si cladesc un viitor sustenabil pentru toate partile direct interesate de companiile lor: angajati, clienti, parteneri si actionari.

Topics: Noutati SafeFleet