SafeFleet, la Mobile World Congress

Scris de: Camelia Filip in data de: 09.02.2016 11:10:25

Au mai ramas doua saptamani pana la startul celui mai mare targ de tehnologie mobilă al anului, Mobile World Congress 2016. Evenimentul este gazduit de Barcelona, in perioada 22-25 februarie. SafeFleet face parte din delegatia Romaniei la MWC 2016 şi va prezenta aplicatia mobila de monitorizare prin GPS, fliGo.

Ce este Mobile World Congress?

Mobile World Congress este un eveniment cu participare globala in cadrul caruia sunt promovate noutatile din industria mobila. Anul trecut, organizatorii s-au bucurat de o asistenta record: aproape 95.000 participanti din peste 200 tari.

MWC, in cifre
  • 94.000+ de participanti
  • peste 200 de tari
  • 2.200 companii expozante
  • 3.800 de specialisti din presa si media internationala
Principalii expozanti

La MWC 2015, programul de conferinte a fost axat pe prezentari sustinute de reprezentanti ai brandurilor de consum, organizatii din industria mobila, operatori de telefonie mobila si alte industrii influentate de piata tehnologiilor mobile precum cele de sanatate, banci, advertising, educatie si divertisment.

fligo la mobile world

 

SafeFleet, la MWC cu aplicatia fliGo

FliGo logo

SafeFleet va prezenta la Mobile World Congress aplicatia mobila fliGo, o aplicatie de social driving si de monitorizare prin GPS pentru flotele mici. Aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si vedea in timp real calatoriile, consumul si de a-si seta alerte personalizate. Pozitia curenta a masinii poate fi impartasita cu familia si prietenii, dar si cu alti colaboratori, in cazul persoanelor juridice.

Vino sa te intalnesti cu echipa SafeFleet in Barcelona! Viziteaza standul 6H40.


poza-mobile-world-congress



 

Topics: Noutati SafeFleet