SafeFleet merge la Zagreb ca sponsor Telematics Conference!

Scris de: Old Site Safe Fleet in data de: 10.09.2013 16:10:00

SafeFleet, conform studiului Berg Insight, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata telematicii, este invitat ca sponsor si amfitrion la Telematics Conference SE Europe. Evenimentul are loc la Zagreb in data de 26 septembrie 2013 , fiind a 3-a editie si oferind statistici importante despre tendintele din domeniu.

Telematics Conference

Studiile de piata sunt prezentate in extenso la conferinta, impreuna cu alte detalii privind regiunea est-europeana a telematicii si managementul inteligent al costurilor privind consumul de combustibil.

sponsor-safefleet

Telematics Conference este sustinuta de SafeFleet, fiind sponsor de bronz al conferintei. Accentul pus pe oportunitatile pe care le au jucatorii din piata telematicii cat si networking-ul oferit de conferinta sunt cateva motive importante pentru care SafeFleet participa si chiar sponsorizeaza acest eveniment.

telematics conference

 

Implicarea SafeFleet in aceasta conferinta de telematica vine din dorinta continua de a fi o companie inovativa, care tine pasul cu trendurile si de a urmari cele mai bune practici din domeniu.

SafeFleet: You're on the safe side with us!

Topics: Noutati SafeFleet