SafeFleet monitorizează flotele auto pentru afacerile din orice industrie

Scris de: SafeFleet in data de: 30.09.2019 13:41:00

monitorizare flota auto orice industre, safefleet

Când vorbim despre soluții telematice pretabile oricărui tip de business, nu ne referim doar la companiile mari, cu sute de mașini în flota auto, ci suntem cu gândul și la firmele mici și medii de transport care necesită o bună organizare și eficientizare continuă. 

Companiile de dimensiuni mai mici trebuie să fie atente la modul în care își gestionează cheltuielile, pentru a menține trendul ascendent al afacerii. O soluție de monitorizare GPS se potrivește oricărui tip de business de transport, indiferent de domeniul pentru care acesta efectuează servicii. 

Soluțiile telematice SafeFleet se pliază cu succes pe 9 industrii diferite, oferind funcționalități unice pentru fiecare domeniu în parte.


În ce domeniu realizează compania ta transporturi?

AGRICULTURĂ

Șoferii tăi lucrează pe anumite parcele, iar tu coordonezi activitatea acestora? Este posibil ca angajații să depășească suprafața de lucru alocată, sau să consume mai mult combustibil decât necesar? 

SafeFleet te ajută să gestionezi flota de mașini agricole eficient prin setarea regiunilor agricole de lucru, generarea de rapoarte de activitate și măsurarea combustibilului prin sonda digitală. 

De asemenea, poți evita uzura accelerată, amenzile sau datele de expirare datorită sistemului de alerte pus la dispoziție de aplicație. 

Click me

BĂNCI ȘI ASIGURĂRI

Dacă ai vehicule care transportă mărfuri de valoare, cu sistemul de monitorizare GPS de la SafeFleet te asiguri că transferul se realizează în siguranță. Aplicația permite blocarea mașinii de la distanță în caz de furt, iar butonul de panică este un dispozitiv instalat direct în mașină și se află la îndemâna șoferilor.

CONSTRUCȚII

Cum ții sub control consumul de combustibil? Vehiculele și utilajele dintr-o flotă dedicată domeniului construcțiilor deschid, deservesc și operează activitățile de pe un șantier. Cel mai important aspect este măsurarea constantă a consumului de combustibil. 

Vehiculele de pe șantier sunt monitorizate, iar funcționalitatea Geofence permite delimitarea șantierului pe hartă și trimiterea de notificări la intrarea sau ieșirea utilajelor din zona de lucru. 

DISTRIBUȚIE

Pentru domeniul distribuției, cea mai importantă este comunicarea dispecer-șofer. Aplicația Safechat permite comunicare bidirecțională prin intermediul mesajelor, și care oferă și opțiunea SafeConnect prin care se integrează și aplicația WhatsApp.

Împreună cu sistemele GPS, SafeFleet Portal îți oferă actualizarea rapidă a poziției șoferului și posibilitatea de a verifica situația traficului de pe traseul prestabilit. Foile de parcurs sunt generate automat de aplicația SafeFleet Portal.

LEASING & RENT A CAR

Pentru zona de Leasing & Rent a Car clienții tăi trebuie să respecte perimetrele setate, iar un manager de flote are nevoie să gestioneze eficient parcul auto și să crească gradul de ocupare a vehiculelor. Cunoașterea poziției externe a vehiculului ajută la vizualizarea activității recente a acestuia, prevenind riscul de furt prin urmărirea comportamentului șoferilor și controlul distanței parcurse. 

Acestea sunt primele 5 industrii pentru care SafeFleet implementează soluții telematice pentru companii. Reducerea consumului de combustibil și monitorizarea comportamentului șoferilor sunt obiective valabile pentru fiecare industrie în parte, indiferent de dimensiunea firmei. 

SafeFleet oferă diverse aplicații cu o complexitate variată, precum: SafeFleet Base, Safe Tacho sau SafePush. Alege industria în care compania ta prestează servicii și descoperă cele mai folosite funcționalități de către managerii de flote, pentru a aplica metodele potrivite firmei tale.

 

Click me

Topics: Monitorizare flota