SafeFleet prezintă servicii inovatoare la târguri internaționale

Scris de: Camelia Filip in data de: 26.10.2018 13:27:59

S-a încheiat și ediția 38 din târgul GITEX Dubai și târgul internațional IoT Barcelona, unde SafeFleet a participat ca și membru din delegația României.

 

20181014_124541-2

 

În fiecare an, SafeFleet încearcă să aducă ceva nou în cadrul conferințelor internaționale, iar anul acesta a participat cu două servicii inovatoare: serviciul 2park.io, de plată inteligentă a parcării private și lek3.co, care urmărește să creeze o rețea de încărcare pentru mașini electrice.

Lek3.co este practic promotorul transportului alimentat prin curent electric și are ca principal obiectiv crearea unei rețele cât mai dense de stații de încărcare pentru mașini electrice.

 

20181014_164356_v1

 

 

Aceste stații pot fi instalate în principal de proprietarii de parcări private, care doresc să iasă în evidență prin un atu pe care nu multe parcări din România îl au: un punct de încărcare a mașinii electrice. Acest atu nu este doar un obiectiv de atracție pe hărțile de interes, ci poate fi folosit și pentru un venit pasiv, pe viitor.

Un alt business care completează lek3.co este 2park.io, care ajută proprietarii de parcări private de pretutindeni să-și facă parcarea mai vizibilă publicului. În plus, parcarea e accesibilă în cadrul unei aplicații inteligente de smartphone, care face taxarea mai ușoară și permite administratorului control deplin, pe loc, asupra parcării sale.

 

20181014_153039

 

Ambele servicii s-au bucurat de un interes crescut în cadrul conferințelor din Dubai, respectiv, Barcelona, unde piețele aferente mașinilor electrice și ale parcărilor inteligente sunt mai mature.

SafeFleet și-a împlinit și așteptările clienților din piața telematicii, unde a prezentat ultimele dezvoltări din domeniile:

  • Optimizării rutelor;
  • Descărcării la distanță a datelor de la tahograf;
  • Serviciilor de monitorizare GPS a vehiculelor;
  • Rapoartelor inteligente pentru flote.

Descoperă lek3.co

Încarcă-ți mașina electrică de oriunde

AFLĂ AVANTAJELE