SafeFleet te asteapta la HackTM 2016

Scris de: Camelia Filip in data de: 17.05.2016 15:25:26

SafeFleet este pentru al doilea an consecutiv partener al celui mai mai hackaton din Europa de Sud-Est. HackTm 2016 se va desfasura la Timisoara, in perioada 20-22 mai, cu participarea a peste 500 de pasionati de IT. Colegii nostri vor fi mentori la categoria Internet of Things (IoT) si au pregatit premii atractive pentru cei mai creativi si eficienti hackeri.

safefleet-hacktm.jpg

Oferim gratuit o reţea LoRAWAN pentru toate dispozitivele IoT

Daca stii ca IoT este mai mult decat un hashtag folosit tot mai mult la conferintele de specialitate, te asteptam sa iti pui ideile in practica la HackTM 2016.

Echipa SafeFleet a configurat o retea LoRaWAN pentru hackerii care si-au anuntat prezenta la eveniment, completata de un gateway Kerlink, un concentrator LoRaWAN iC880A pentru gateway-uri RasPI, dar si alte dispozitive.

Un al doilea set de jucarii pentru HackTM 2016 este reprezentat de SoC-urile ESPRESSIF. Am pregatit 40 de chipset-uri ESP8285, 10 module ESP-WROOM-02 si 5 ESP LAUNCHER.

Reteaua LoRAWAN va fi functionala si dupa eveniment, atat in Timisoara, cat si in alte orase din Romania, Italia si Polonia.

Inca nu ai o idee clara referitor la ce poti construi cu instrumentele de mai sus? Cauta sugestii pe site-ul nostru sau cere-le mai multe detalii mentorilor SafeFleet la eveniment.

Cei mai inovatori hackeri ne insotesc in Olanda

Ideile bune sunt intotdeauna rasplatite la HackTM.

  • Invitatii pentru echipa cu cel mai inovator proiect - cu taxele de transport incluse - la conferinta IoT Talks Olanda
  • Kit Raspberry PI+LoRa Mote+chipset ESPRESSIF ESP-LAUNCHER - pentru castigatorii sectiunii IoT
Inscrie-te la HackTM 2016

Fii unul dintre cei peste 500 de pasioanti de IT care participa la cel mai mare hackaton de software si hardware din Europa de Sud-Est.

Inscrie-te pe site-ul evenimentului si participa cu un proiect propriu IoT. Poti sa proiectezi un dispozitiv de localizare a bicicletei, un buton prin care sa plasezi comenzi in magazine online sau o telecomanda care te ajuta sa controlezi diverse dispozitive prin WiFi. Ideile de mai sus pot fi utilizate ca inspiratie, dar si reproduse.

SafeFleet sustine ideile creative pentru al doilea an consecutiv la HackTM. Detalii despre editia din 2015 gasesti la acest link.

Topics: Noutati SafeFleet