Sistemul automat OBU One pentru o plată simplă și rapidă

Scris de: Camelia Filip in data de: 03.06.2019 12:35:11

sistem automat obu one - plata simpla si rapida, safefleet

Faci drumuri prin Ungaria frecvent sau ai marfă de transportat la diverși clienți din străinătate și șoferii tăi trebuie să tranziteze Ungaria? Atunci sigur știi de taxa pe care trebuie să o achite toate vehiculele cu o greutate mai mare de 3,5 tone.

Am dezvoltat pe larg subiectul despre plata taxei de drum HU-GO în Ebook-ul intitulat “Ghidul Transportatorului în Ungaria”, unde găsești fiecare pas pe care un manager de flote auto sau șofer trebuie să îl parcurgă pentru a se înregistra în sistem și pentru a achiziționa dreptul de tranzit.

Click me

 

Întrebarea următoare este: ce soluție ar trebui să folosești pentru taxarea efectivă? Noi am dezvoltat device-ul OBU One pentru o plată automată și astfel lucurile devin extrem de simple pentru tine:

  • OBU One comunică pe unde călătorești și sistemul plătește automat taxa
  • Chiar dacă destinația se modifică, continui ruta fără să faci alte modificări
  • OBU One este un device certificat și omologat de NUSZ – autoritatea rutieră maghiară
  • Poți folosi OBU One și pentru monitorizarea flotei prin GPS

Device-ul OBU One (OBU1CAN) este acesta:

obu-one-3q-v2Îl achiziționezi la pachet cu opțiunea OBU Check Service care îți va cere un tarif suplimentar de 3 euro + TVA/buc/luna pentru acces la rapoarte despre poziții curente, traiectorii interactive și taxa de drum HU-GO. Îl poți instala chiar și tu folosindu-te de manualul de instalare, sau te ajutăm noi contra o sumă modică.

 

Ca să te convingi de avantajele folosirii sistemului OBU One pentru flota ta, garantăm că:

  • Ai SIM de date cu roaming GRATUIT pe viață  
  • Call Center 24/24, 7/7 multilingv (română, maghiară, engleză, germană)
  • Ai o garanție 24 de luni, fără perioadă minimă de contract
  • OBU One este cel mai ieftin OBU pentru plata taxei HU-GO

După instalarea propriu-zisă a sistemului OBU One pe autovehicul, proces care durează 30 de minute și după realizarea setărilor din contul HU-GO, transportul tău este pregătit să intre în Ungaria. Asigură-te că ai alimentat contul HU-GO, pentru a se extrage taxa automat și nu-ți mai face griji pentru amenzi. Poți achiziționa online OBU One și ai livrare în 24h.

Click me

Topics: Sisteme OBU - Taxe de drum si viniete