Timișoara reprezentată de UPT la Formula Electric & Hybrid Italia

Scris de: Camelia Filip in data de: 16.08.2016 13:31:02

Formula Student ATA 2016

Competiția Formula Student ATA s-a desfășurat în Varano de'Melegari, Italia, în perioada 22-25 iulie 2016 pe circuitul Ricardo Paletti. 

Formula Student ATA (FSA) este o competiție inginerească de proiectare și realizare a unui autovehicul de competiție, respectand un regulament și norme stabilite de o comisie. 

Formula Student ATA (FSA)
UPT Racing Team

SafeFleet a susținut studenții timișoreni, prezența lor fiind o premieră în această competiție, UPT Racing Team este a treia echipă din Romania care a participat la acest eveniment. 

Vehiculele au fost supuse la probe statice de jurizare a concepției:

  • Inspecția tehnică
  • Probele dinamice pe circuit

 

 timisoara la UPT Racing Team, formula electric hybrid italia

La evenimentul de jurizare a concepției întregului vehicul numit Design Event, UPT Racing Team a obținut locul 32 din 85, un rezultat foarte bun pentru un vehicul la prima versiune.

 
Mai buni cu fiecare competiție

Echipa a avut multe de câștigat, pe langă experiența unui traseu și a parametrilor cheie, au legat prietenii și de ce nu, viitoare colaborări. "Atmosfera de la circuit a fost o combinație între inginerie și prietenie. Am ajutat alte echipe cu piese și unelte și la rândul nostru am fost ajutați de ceilalți." spune Felix Simion, unul din membrii echipei UPT Racing Team.

Le urăm mult succes pe viitor!

 

 

 

 

Citește și alte articole asemănătoare:

SafeFleet alături de UPT, la Formula Electric & Hybrid Italia

Topics: Noutati SafeFleet