[Guest Post - TPARK] Evită amenda de parcare cu aplicația gratuită TPARK

Scris de: SafeFleet in data de: 18.05.2021 10:52:04

TPark App aplicatie plata parcare

 

Situația parcărilor din România nu este deloc una îmbucurătoare, mai ales că numărul mașinilor nou achiziționate crește de la an la an, în vreme ce locurile de parcare sunt insuficiente și nu pot acoperi cererea proprietarilor de mașini. Traficul supraaglomerat devine un loc infernal în care șoferii trebuie să piardă ore întregi pentru a găsi un loc de parcare, acesta fiind un factor major de stres pentru aceștia, dar și un pericol pentru ceilalți participanți la trafic – o mașină parcată neregulamentar poate provoca accidente și poate îngreuna accesul.

Numărul parcărilor publice din România este insuficient

Statistic, pentru 7 milioane de mașini înmatriculate în România există numai 1,2 milioane de locuri de parcare! Pe de altă parte, dintre acestea, 67% sunt locuri de parcare de tip “on street” adică publice și doar 33% sunt “off street”, adică private. Ca urmare a acestei situații, șoferii sunt nevoiți să parcheze neregulamentar, deseori pe trotuare, iar amenzile pentru această practică sunt din ce în ce mai mari și ridicările de vehicule tot mai dese.

Cele mai frecvente probleme legate de plata parcărilor din România

În ceea ce privește parcările cu plată, există numeroase probleme ce țin de plata acestora. În primul rând, poate fi menționată lipsa personalului care să încaseze plata pe locul de parcare – primăriile nu au suficienți angajați care să se ocupe de această activitate. Pe de altă parte, parcometrele nu reușesc să suplinească nevoia mare de monitorizare a locurilor de parcare cu plată. 

În plus, o problemă des întâlnită este imposibilitatea de a prelungi perioada de parcare într-o parcare cu plată fără ca șoferul să se deplaseze la mașină, fapt ce generează, de multe ori, amenzi legate de neconcordanța dintre timpul plătit pentru parcare și timpul propriu-zis în care mașina a fost parcată pe locul respectiv, la care se adaugă și stres și timp pierdut într-un mod neproductiv.

TPARK App, o soluție pentru plata parcării pe teritoriul României

Din fericire, toate aceste probleme pot fi evitate cu ajutorul TPARK, o aplicație națională de plată a parcării, folosită de peste 500.000 de șoferi din 50 de orașe din România. Aceasta te ajută să-ți plătești rapid cu cardul atât locul de parcare, cât și o eventuală amendă. Mai mult, vei scăpa de grija parcometrelor și a tichetelor de parcare, având posibilitatea și de a prelungi perioada de parcare accesând aplicația, fără a fi nevoit să te deplasezi la mașină. Acest lucru este posibil pentru că aplicația îți va trimite notificări înainte de expirarea timpului de parcare. 

De asemenea, nu mai ești forțat să utilizezi automatele care uneori nu funcționează și care îți cer cash, și vei avea evidența clară a tuturor plăților efectuate.

În plus, dacă din nefericire ai primit o amendă, cu ajutorul TPARK App o poți plăti la orice oră și nu trebuie să îți faci griji pentru trimiterea dovezii plății către autorități, întrucât asta se va trimite automat din aplicație. Practic, această aplicație te scutește de pași și drumuri în plus, eficientizând toate aceste procese. Folosind-o, vei câștiga timp prețios și te vei bucura de servicii de plată moderne.

 

 

SafeFleet recomandă aplicația TPARK pentru plata vinietelor și a altor taxe de drum

Prin intermediul TPARK, poți evita amenzile de parcare, iar dacă ești administrator, șofer sau proprietar de flotă auto, trebuie să știi că îți poți optimiza costurile, salvând timp, dar și resurse pe care, prin modalitățile de plată obișnuită, le-ai fi irosit. 

Vei putea, de asemenea, să plătești mai rapid și mai ieftin anumite taxe de drum pentru Ungaria și România (cum ar fi taxa de pod Fetești-Cernavodă), evitând pierderea timpului la cozile de la frontieră sau benzinării. 

Această aplicație acoperă și opțiunea de plată cu cardul a abonamentelor de parcare în diverse orașe din țară - Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș - ajutând la eficientizarea operațiunilor flotelor auto în toate orașele care au implementat acest sistem. Clienții interesați au posibilitatea de a achiziționa un abonament de parcare pe persoană juridică. Aplicația TPARK este deja preferată de mii de șoferi pentru plata parcării.

Mai trebuie să știi că aplicația TPARK este gratuită și este disponibilă pentru Android și iOS. Plata parcării se efectuează imediat după parcarea mașinii, iar SMS-ul de comandă este gratuit pentru clienții Digi Mobil și Vodafone, și se taxează cu 0,05 euro + TVA pentru clienții Orange si Telekom Romania Mobile. Două sau mai multe plăți consecutive pentru aceeași zonă însumează timpul de parcare.

 

Ce poate fi mai comod, rapid și la îndemână decât posibilitatea de a achita atât de multe servicii sau taxe cu o singură aplicație? Bucură-te acum de o modalitate de plată modernă și facilă, un serviciu sigur și rapid, complet și de încredere pentru plățile online, care se pliază perfect pe nevoile tale. Ce zici, TPARKezi inteligent și tu? 

 

New call-to-action

 

Topics: Evitare amenzi