Viitorul Flotelor Auto este Electric

Scris de: Camelia Filip in data de: 14.03.2019 12:24:25

statii incarcare masini electrice

Schimbările climatice din ultimii ani i-au determinat pe producătorii de autovehicule să aloce mai mult timp și resurse pentru a inova în tehnologia mașinilor electrice.

În fiecare an sunt lansate pe piață modele noi, mai performante, cu o autonomie și mai bună, iar infrastructura de încărcătoare a mașinilor s-a dezvoltat proporțional cu cererea de vehicule.

În prezent sunt aproximativ 6 milioane de autovehicule electrice la nivel mondial, iar flota electrică globală va ajunge în anul 2020 la 13 milioane. Cota de piață globală a mașinilor electrice a fost în 2018 de 4.6%, iar în 2030 se estimează un număr de 126 milioane de vehicule. (Sursa Business Insider)

Mașinile electrice sunt soluția viitorului.

Îți propunem să parcurgi noul nostru Ebook despre Viitorul Flotelor Auto: Mașinile Electrice, în care vei afla insight-uri despre piața de mașini electrice la nivel internațional și național și despre factorii de care trebuie să ții cont în procesul de tranziție de la mașinile pe diesel sau benzină, la cele electrice.  

Viziunea noastră despre viitorul electric s-a concretizat în Electrificarea Flotei SafeFleet, despre care am realizat și un Studiu de Caz, în care am comparat costurile unei flote Diesel cu cele ale unei flote Electrice.

Vrem să împărtășim și cu tine povestea noastră de succes, împreună cu rezultatele pe care le-am obținut. Îți propunem să descarci Ebook-ul pentru a afla ce consum au avut cele 3 mașini Diesel versus cele 3 mașini Electrice din flota SafeFleet, care au circulat în condiții similare pe o perioadă de 6 luni.

Pe scurt, concluzia a fost că: la o flotă de 10 vehicule electrice poți obține o reducere a costurilor cu până la 67%. Vei putea citi despre cât a consumat efectiv fiecare autovehicul, dar și despre ce înseamnă gestiunea unei flote electrice, sau despre leasing-ul operațional.

New Call-to-action

Electrificarea flotei auto îți oferă următoarele avantaje:

  • Costurile cu alimentarea electrică sunt foarte mici
  • Investiția cu achiziția mașinii se amortizează în câțiva ani
  • Mașinile electrice nu sunt impozabile în România, iar costul de exploatare este scăzut
  • Programele guvernamentale oferă subvenții consistente la achiziție
  • Contribuția pe termen lung la sănătatea mediului înconjurător este esențială

Dacă ai deja o flotă electrică, iar scopul tău este să ai și propriile tale stații de încărcare, atunci cu Lek3.co vei avea încărcătoare chiar în parcarea flotei tale.

Costul încărcării electrice este de 6 ori mai mic decât costul alimentării cu combustibil. În plus, vei putea oferi energie electrică și altor posesori de mașini electrice, bineînțeles contra cost.

Așadar, nu uita să descarci Ebook-ul Gratuit despre Viitorul Flotelor Auto și să vizitezi pagina Lek3.co pentru mai multe detalii despre încărcătoare.

 

Topics: masini electrice