Ziua Cargo

Scris de: Old Site Safe Fleet in data de: 10.06.2013 14:55:56

 ziua cargo

In 30-31 mai a avut loc la Brasov conferinta denumita Am marfa, caut transport, editia a III-a sau Ziua Cargo organizata revista cu acelasi nume. La eveniment au participat in jur de 250 de decidenti importanti din industria de transporturi si logistica din Romania, printre care si SafeFleet.

SafeFleet a avut oportunitatea de a intra in legatura cu numerosi transportatori importanti din Romania si de a discuta problemele intampinate de acestia in contextul economico-financiar actual.

Din pacate, valoarea anuala a furturilor in domeniu este de cca 8.2 miliarde de euro iar singura optiune e luarea mai multor masuri de siguranta cum ar fi imobilizarea vehiculului si notificari la deconectarea aparatului GPS.

In decursul discutiilor am stabilit cateva contacte din domeniul logistico-transport si chiar am tratat posibilitatea crearii unor noi parteneriate, posibile prin punerea la dispozitie a unor sesiuni de networking in cadrul conferintei.

Am marfa, caut transport reprezinta o platforma ideala de discutie a problemelor intampinate de transportatori si de gasirea unor solutii prin incheierea unor parteneriate ingenioase.

Topics: Noutati SafeFleet