Îmbunătățiri La Raportul Vizite POI

Scris de: Camelia Filip in data de: 08.06.2016 16:37:17

Meniul Puncte de Interes (POI) din SafeFleet Portal, a fost creat special pentru clienții care au adrese la care se deplasează în mod frecvent. Aceste adrese se pot referi la benzinării, service auto, sedii de firme, parcări, instituții publice, bănci etc. 

De pildă, firmele de taxi, care au sute de puncte de interes, vor să vizualizeze când aceste puncte sunt atinse de vehicule. Aceste deplasări la punctele de interes pot fi marcate ca evenimente de tipul:

  • Staționarea cu motorul pornit - pentru că aceștia nu opresc motorul cand ajung la o adresă dorită ci doar când parchează în stația de taxi sau la domiciliul șoferului.
  • Pornirea sau oprirea ceasului (vizualizată prin acționarea unui contact) - în acest fel se poate deduce numărul de clienți pe o anumită perioadă 
Pentru ca aceste setări să fie posibile și la îndemână, echipa noastră a mai creat încă două funcționalități ale punctelor de interes, pe lângă cele care erau deja, și anume Evenimente și Contacte. 


raport vizite puncte de interes - poi, safefleet

Evenimentele și Contactele sunt extrem de utile nu numai pentru firmele de taxi ci și pentru: 

  • Firmele de transport public - se poate vizualiza deschiderea ușilor pentru a ști când autobuzele/tramvaiele/firobuzele, etc. ajung în stație
  •  Firmele de distribuție  - în cazul în care vehiculul staționează cu motorul pornit atunci când descarcă marfa

dar poate fi util și pentru companii din alte industrii.

 

safefleet-portal

                  

Butonul contacte poate fi folosit doar daca achiziționați serviciile suplimentare SafeFleet. Pentru a cere o ofertă, click aici.

 

Citește și alte articole asemănătoare: 

Meniul Puncte de interes

Poziții curente, un meniu indispensabil

 

Topics: atribute SafeFleet Portal