Ce trebuie să știi despre beneficiile administrarii taxelor de drum cu Serviciul Suplimentar HU-GO

Scris de: SafeFleet in data de: 01.11.2021 10:40:45

administrare-taxe-drum-serviciu-suplimentar-hu-go

 

Pentru transportatorii care tranzitează Ungaria, provocările ce țin de taxele de drum nu mai reprezintă o noutate. Resursele de timp de care au nevoie șoferii care tranzitează frontiera cu Ungaria și operațiunile administrative (fie că vorbim de planificarea detaliată de care este nevoie pentru gestionarea transporturilor, sau de costurile asociate taxelor de drum) sunt printre cele mai comune astfel de provocări. 

Întregul proces administrativ necesar tranzitării Ungariei este unul dificil, deoarece el consumă foarte multe resurse, care ar putea fi direcționate în alte activități de bază pentru gestionarea unei flote auto. 

Pentru a aduce un avantaj companiilor de transporturi, SafeFleet pune la dispoziție Serviciul Suplimentar HU-GO, o metodă practică de achitare a taxelor de drum din Ungaria, ce presupune externalizarea întregului proces de plată către SafeFleet.

Cui se adresează Serviciul Suplimentar HU-GO și cum te ajută în plata taxelor de drum? 

Acest serviciu este eficient pentru toți transportatorii care își doresc mai mult timp în administrarea flotelor, mai puține griji cât și responsabilități referitoare la plata taxelor de drum. În cazul în care încă nu utilizezi un sistem automat de plată a taxelor rutiere în tranzitarea Ungariei, externalizarea acestui proces către echipa SafeFleet îți va aduce multe beneficii esențiale, pe care le vei putea observa la scurt timp de la implementare. Desigur, poți beneficia de acest serviciu chiar și în cazul în care utilizezi deja sistemul automat de plată a taxelor de drum în Ungaria OBU1

Odată ce ai optat pentru Serviciul Suplimentar HU-GO, SafeFleet va prelua activitățile de înregistrare a vehiculelor flotei tale pe contul HU-GO, cât și alimentarea constantă a acestui cont, astfel încât să nu intervină incidente sau întârzieri în plata taxelor de drum. 

Pe toată perioada colaborării, SafeFleet este responsabilă cu monitorizarea bunei funcționări a echipamentelor OBU One instalate pe flotă, cât și de orice eventuale amenzi aferente nefuncționării aparatului sau lipsei de fonduri pe contul HU-GO.

Citește și: Plătește automat taxele de drum în Europa cu echipamentul OBU All-In-One.


Pe perioada colaborării cu SafeFleet, în calitate de administrator de flote auto nu vei mai avea grija înregistrării noilor mașini din flotă în contul HU-GO, grija tichetelor de plată a taxelor de drum, sau a amenzilor. Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile esențiale pe care clienții SafeFleet deja le-au confirmat în externalizarea administrării taxelor de drum. Citește în continuare pentru a afla ce spun clienții noștri.

Care sunt beneficiile Serviciului Suplimentar HU-GO?


Prin utilizarea acestui serviciu, vei transfera către SafeFleet toate responsabilitățile privind plata taxelor de drum, beneficiind astfel de o gestionare eficientă a întregului proces. Cu ajutorul Serviciului Suplimentar HU-GO, vei putea să:

 

  •  Economisești timpul și resursele pe care le aloci în mod obișnuit în administrarea taxelor de drum

Acesta a fost și unul dintre beneficiile majore pe care l-au confirmat cei de la Bia Falk SRL, după cum menționează și Cosmin Saviuc, Administrator Asociat:

"Economisirea timpului reprezintă pentru noi principalul beneficiu al implementării acestui serviciu. În cele 5 luni de când am externalizat plata taxelor de drum către SafeFleet, am eliminat această grijă din atribuțiile zilnice și ne-am concentrat resursele pe alte sarcini. Atunci când am primit oferta, ne așteptam la un serviciu bine gândit și de calitate, colaborând deja cu SafeFleet de 5 ani pe partea de monitorizare. Rezultatele au fost pe măsură și ne-au confirmat așteptările și de această dată. Vehiculele noastre au asigurată plata taxelor de drum, indiferent de ruta aleasă sau de situațiile întâlnite pe traseu."

Citește și: Cum optimizezi rutele flotei auto pentru a economisi timp și combustibil

 

  • Eficientizezi procesul administrativ

Pentru Cote Trans, activitățile administrative reprezentau o problemă înainte de utilizarea Serviciului Suplimentar HU-GO, astfel că, după externalizarea acestui proces către SafeFleet, Cote Marius, Coordonator firmă, s-a putut bucura de beneficiile oferite de soluția noastră:

„Serviciul Suplimentar HU-GO mă ajută foarte mult, atât în alimentarea contului, cât și cu recuperarea de TVA. Înainte eram nevoit să descarc și să trimit facturile pentru recuperarea TVA-ului. Acum îmi este mult mai comod, sunt liniștit când vine vorba de tranzitarea flotei mele în Ungaria, deoarece tot procesul de administrare a taxelor de drum este asigurat de echipa SafeFleet.”

 

  • Elimini grijile legate de amenzi primite din cauza sistemului sau a lipsei de fonduri

Ce este mai îngrijorător pentru un manager de flotă dacă nu problema costurilor și a amenzilor? În calitate de Administrator al Gherontissatrans SRL, Gabriel Tritean ne-a confirmat această provocare, pe care a reușit să o depășească datorită avantajelor aduse de Serviciul Suplimentar HU-GO. 

Resursele de timp și costuri sunt aspecte vitale pentru aceștia, pe care SafeFleet a reușit să le reducă eficient, după cum a menționat și Gabriel Tritean:

„Am ales Serviciul Suplimentar HU-GO din comoditate, dar și pentru a evita amenzile - dacă folosești PrePay pentru a plăti taxele de drum trebuie să fii atent, altfel riști să primești amenzi. Acum SafeFleet se ocupă de tot ce ține de plata taxelor rutiere în Ungaria, de la înregistrarea vehiculelor la alimentarea contului, astfel am o grijă în minus.”

Dacă și tu îți dorești să reduci neplăcerile create de plata taxelor de drum în Ungaria, echipa SafeFleet îți stă la dispoziție pentru preluarea acestor griji. 

 

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre Serviciul Suplimentar HU-GO și pentru a-ți externaliza plata taxelor rutiere în Ungaria!

New call-to-action

Topics: Sisteme OBU