Aplicațiile mobile SafeFleet și beneficiile flotei tale auto

Scris de: SafeFleet in data de: 30.09.2021 11:04:53

Aplicațiile mobile SafeFleet - Localizare GPS flota auto

 

Comunicarea eficientă între administratorul unei flote și transportatori reprezintă unul dintre principalele motive pentru care multe companii de transport sunt în căutare de softuri și aplicații mobile care să le ajute să îndeplinească acest obiectiv critic în succesul activității lor. Implementarea unor soluții optime, care să corespundă nevoilor fiecărei companii de transport, conduce implicit la îmbunătățirea siguranței șoferilor și vehiculelor. Iar creșterea de 8.78 miliarde de dolari a pieței de managementul flotelor din Europa confirmă importanța economică a soluțiilor care optimizează astfel de servicii.

Principalul avantaj al aplicațiilor mobile dedicate gestionării flotelor auto este optimizarea procesului decizional, care are impact asupra tuturor activităților desfășurate de companie. Cu toate acestea, doar o mică parte dintre administratorii de flote utilizează tehnologii inovatoare pentru gestionarea eficientă și îmbunătățirea procesului decizional în privința flotelor.

Pentru a veni în ajutorul acestora, SafeFleet pune la dispoziția clienților săi astfel de aplicații, care sunt ușor de utilizat și integrat cu diversele sisteme din compania ta. În continuare, vom discuta despre principalele utilități și avantaje pe care le aduc flotelor auto, aplicațiile mobile SafeFleet precum fliGo, OBU1 Driver și SafePush.

Aplicația mobilă fliGo

Aplicația fliGo poate fi folosită doar dacă ai un cont în portalul SafeFleet, astfel ai acces simplu și rapid la informații din orice locație. Principalele rapoarte pe care le poți accesa din aplicație sunt: Poziții Curente, Călătorii, Profil de condus, Sumar Activitate, sau Informații despre vehicul, despre care poți afla mai multe detalii pe pagina aplicației fliGo.

aplicatie_monitorizare_flota_fligo_SafeFleet

Beneficiile flotei tale cu aplicația mobilă fliGo

  • Ai acces la cele mai relevante date de monitorizare direct pe telefonul mobil în orice moment și din orice locație;
  • Afli în timp real informații despre vehicul cu ajutorul panoului de control ce sumarizează datele despre vehiculul tău (distanța parcursă, consumul de combustibil, viteza maximă etc.);
  • Ai flexibilitate în urmărirea și găsirea celui mai optim traseu pentru flota, astfel va ajunge la destinație în timp util;
  • Poți cu ușurință să actualizezi datele înregistrate pentru fiecare vehicul.

Citește și: fliGo by SafeFleet - aplicația prin care administrezi flota ta auto de pe mobil

Aplicația OBU1 Driver

Șoferii vehiculelor care au echipamentul OBU One instalat pentru plata automată a taxei de drum în Ungaria, se pot bucura de avantajele unei aplicații dedicate. În funcție de posibile schimbări de pe traseu precum modificarea destinației sau evenimente neprevăzute (trafic, blocaj, accidente), transportatorii pot actualiza informațiile corespunzătoare fiecărui vehicul, direct din aplicație. De asemenea, atunci când aplicația nu funcționează în parametri normali sau creditul din contul HU-GO s-a epuizat, șoferii vor primi alerte specifice pentru a putea lua acțiunile necesare, în timp util.

Două aspecte importante ce pot fi urmărite și modificate din OBU1 Driver sunt masa și numărul de osii ale autovehiculului - facilitează calcularea taxelor corespunzătoare pentru fiecare vehicul în parte - care vor conduce la economisirea resurselor financiare.

Facilitează plata taxelor de drum_obu one driver

Beneficiile aplicației mobile OBU1 Driver

  • Informarea șoferilor prin notificare primita direct in aplicatie, in cazul in care nu mai exista suficient credit in contul HU-GO. Astfel, soferul poate notifica dispatcher-ul si preveni primirea unei amenzi... 
  • Aplicația permite șoferilor să actualizeze informațiile și datele vehiculului, de exemplu înainte, după încărcarea sau descărcarea mărfurilor;
  • Reducerea timpului la vamă - acces la datele esențiale despre ruta și plata taxei de drum online.

Citește și: Aplicația OBU1 Driver pentru transportatorii internaționali

Aplicația SafePush

Aplicația mobilă SafePush, pusă la dispoziția flotei tale auto de către SafeFleet, este un instrument foarte eficient în alocarea activităților pe proiecte. Aplicația oferă personalizare completă, având flexibilitate în design și funcționalități, marcate de meniuri prietenoase cu orice utilizator. 

SafePush este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, instalarea fiind posibilă pe smartphone și pe tabletă. În urma instalării, șoferii pot actualiza completarea diferitelor activități, astfel încât administratorul de flote să poată urmări în timp real statusul acestora. Aceste funcționalități se dovedesc utile pentru mulți manageri de flote care își doresc să optimizeze procesul decizional, puternic influențat de resursele umane, de timp și financiare.

autentificarea cu usurinta a soferilor_safepush

În ce situații vei vedea cele mai multe îmbunătățiri?

  • Atunci când dorești să marchezi pe hartă locurile care necesită atenționare asupra anumitor situații speciale în colectarea deșeurilor (pubele deteriorate sau goale, gunoi voluminos, asfalt denivelat, acționarea periilor).
  • Pentru deszăpezire, vor fi situații în care trebuie să marchezi pe hartă locurile unde starea lamei nu este corespunzătoare, locurile în care se intervine cu sare sau nisip, dar și ce disponibilitate are șoferul pentru fiecare locație. 
  • Pentru mașinile de vidanjare, vei putea marca pe hartă locurile și tipul de pompă utilizat (vid/ de presiune).
  • Atunci când ai echipe pe teren pentru care este necesar să delimitezi călătoriile în scop privat de cele business, ca șoferii să se autentifice prin aplicația mobilă, sau dacă este necesară înlocuirea butonului de panică. 
  • În cazul în care compania ta lucrează cu centre de costuri, vei putea marca activitatea vehiculelor în funcție de centrele specifice sau în funcție de proiectul la care se lucrează.

Beneficiile pe care le aduce SafePush companiei tale 

  • Elimini costurile de instalare și de achiziționare a alternativelor mai costisitoare;
  • Aduci flexibilitate funcțională în gestionarea flotelor, cu funcționalități adaptate nevoilor tale;
  • Ai posibilitatea de personalizare completă a interfeței;
  • Poți autentifica șoferii direct cu aplicația, în locul cardurilor sau a tagurilor;
  • Poți înlocui diverși senzori (pompe pornite/oprite, plug ridicat/ coborat), anumite contacte și alte periferice (buton scop călătorie, buton panică, cheie de autentificare șofer).

Accesul la date în timp real și acuratețea informațiilor sunt avantaje pe care toate afacerile le caută pentru a se poziționa în fața competiției. Dacă și flota ta necesită trasabilitate de calitate, oferită de soluții de ultimă generație, contactează un reprezentant SafeFleet, pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile pe care le ai cu aplicațiile mobile pe care le oferim. 

New call-to-action

 

Topics: Managementul flotei