fliGo by SafeFleet - aplicația prin care administrezi flota ta auto de pe mobil

Scris de: SafeFleet in data de: 06.02.2020 15:15:00

aplicatie administrare flota, fligo safefleet

În activitatea profesională de zi cu zi, folosești o aplicație mobilă sau te ajuți de funcționalitățile telefonului smart? Acesta a devenit un instrument esențial în multe domenii, fiind folosit pentru eficientizarea proceselor, economisirea timpului și rezolvarea rapidă a problemelor.

Activitatea din domeniul transporturilor este foarte dinamică, iar managerii de flote auto au multe responsabilități cu care trebuie să jongleze în fiecare zi, de la calcularea rutelor și păstrarea evidenței transporturilor, la negocierea cu diverși furnizori.

Cum ar fi dacă ai avea acces la rapoarte complexe despre flota auto oriunde și oricând?

 

SafeFleet a creat aplicația fliGo - aplicația de administrare a flotei pe mobil, prin intermediul căreia vehiculele pot fi urmărite direct de pe smartphone sau tabletă, oferind acces la cele mai relevante informații în orice moment și din orice locație.

Monitorizarea și administrarea flotei ”on the go”, viteza de reacție pe care o permite aplicația, informațiile, ușurința de accesare a datelor oricând/oriunde fac din fliGo aplicația ideală pentru o flotă auto de orice dimensiuni.

administrare flota fligo, safefleet

 

Citește și: Cum să controlezi consumul de combustibil al flotei tale auto

Funcționalitățile acoperite în prezent de fliGo - aplicatia de administrare a flotei auto:

  • Lista vehiculelor & Poziția curentă a întregii flote - poziția existentă a vehiculelor pe hartă, în timp real
  • Informații curente vehicule - un panou de control ce sumarizează datele despre vehiculul tău (status, viteză, direcție) 
  • Vizualizare POI (points of interest) în călătorii - vizualizare locuri și regiuni de pe hartă cu importanță ridicată și posibilitatea de a primi notificări atunci când vehiculele intră în aceste zone
  • Auto-refresh la 30s, fără intervenția directă a utilizatorului prin “pull-to-refresh” - reîmprospătarea automată a datelor din secțiunile accesate
  • Posibilitatea de a adăuga tipul de hartă dorit (fliGo style, Google satellite, Google default)
  • Afișarea pe hartă a traiectoriei pentru călătoria curentă - pentru vehiculele aflate în prezent în călătorie
  • Rapoarte pe fiecare maşină în parte - cu informații despre traiectorie, durată, distanța parcursă, consumul de combustibil, şofer şi motivul călătoriei
  • Disponibil în 5 limbi: ENG, RO, IT, PL, DE

fligo - pozitii curente flote auto, safefleet


Aplicația poate fi folosită doar prin intermediul unui cont SafeFleet Portal. Pentru a putea fi activat contul, utilizatorii sunt rugați să contacteze specialiștii SafeFleet la
sales@safefleet.eu.


Citește și
: Noi dezvoltări de produs pentru utilizatorii portalului Safefleet

Aplicația de mobil fliGo este disponibilă atât pentru clienții cu iOS cât și pentru cei cu Android.

fligo generare raport, safefleet

Invităm toți managerii flote auto care au cont în SafeFleet Portal să încerce aplicația fliGo, pentru a descoperi noile funcționalități ale acesteia și să ne ajute cu cât mai multe informații, idei noi și sugestii de dezvoltare.

New call-to-action

 

Topics: Managementul flotei