Calatorii vs. Distante Parcurse

Scris de: Camelia Filip in data de: 01.02.2016 17:35:22

Rapoartele din SafeFleet Portal care se refera la activitatea vehiculelor pot parea ca se suprapun, insa au fost create pentru nevoi specifice. E cazul rapoartelor Calatorii si Distante Parcurse care desi par asemanatoare, se refera la doua situatii distincte. Vedeti aici care sunt diferentele intre cele doua rapoarte!

camion-calatorii.jpg
 Cum sunt folosite rapoartele?

Raportul Distante parcurse se refera mai ales la toate calatoriile facute in intervalul de timp selectat si nu se raporteaza la momentul in care a inceput o calatorie si momentul la care s-a incheiat.

Raportul Calatorii este unul dintre cele mai utilizate rapoarte din SafeFleet Portal. Este util pentru utilizatorii care doresc sa vada toate detaliile calatoriilor: momentul de start si de stop, pozitia de start si stop, distanta parcursa, durata, viteza maxima, consumul si diversi parametri legati de starea motorului in timpul calatoriei.

 

Diferentele intre Calatorii si Distante Parcurse :
Calatorii Distante Parcurse
Se raporteaza la momentul de start si stop al motorului; practic, o calatorie inseamna momentul in care vehiculul a fost pornit si oprit. Se raporteaza la perioada de timp selectata: o zi, o saptamana, o luna etc.

Are diverse filtre si optiuni inainte de rularea raportului:

  • programul de lucru: in timpul sau in afara programului de lucru
  • calatoriile scurte
  • afisarea adreselor sau afisarea coordonatelor geografice
  • scopul calatoriei: in scop privat sau in scop de servici.
Nu are filtre, in afara de selectarea perioadei de timp.
Coloanele afisate se refera la timpul, locatia, distanta, viteza, consumul si starea motorului in timpul calatoriei. Coloanele afisate se refera la distanta parcursa, calatoriile si starea motorului.
Raportul se refera la ce calatorii efectueaza vehiculele. Raportul se refera la cate calatorii s-au efectuat intr-o perioada de timp si pe ce distanta.
Calatoriile pot fi vazute si pe flota, si individual, pe un vehicul. Distante parcurse e un raport pe flota.
 
Vizualizati o prezentare video a diferentelor!

 

 

Folositi Distante Parcurse si Calatorii in functie de nevoile de raportare ale flotei dvs.! Pentru alte tutoriale privind aplicatia SafeFleet Portal, accesati canalul nostru de Youtube, SafeFleet Telematics Romania.


 

Alte articole asemanatoare...

Rapoarte: Foaie de parcurs

Rapoarte: Graficul Zilei

Coloanele din rapoartele SafeFleet Portal, editabile


 

Topics: atribute SafeFleet Portal