Do It Yourself - 4 pasi pentru a prelua controlul asupra flotei tale

Scris de: Camelia Filip in data de: 26.11.2015 14:26:12


Orice administrator de flota cunoaste importanta timpului, mai ales intr-o perioada in care activitatea unei firme trebuie planificata avand in vedere termene limita si grafice de eficienta. Timpii de livrare a marfii trebuie sa fie cat mai redusi, cursele efectuate cat mai rapid si raspunsul la un potential client sa fie cat mai prompt.


Dar nu e vorba doar de activitatea soferilor, uneori si sarcinile zilnice de birou au nevoie de o gestiune cat mai eficienta. SafeFleet propune clientilor 4 pasi pentru a prelua controlul asupra flotei si pentru a administra mai eficient flota de vehicule. Sarcinile ce inainte se faceau ori prin deplasari, telefoane sau actiuni suplimentare acum se pot face prin doar cateva click-uri, online prin aplicatia SafeFleet Portal.

1. Client Self-Install

Compania dvs. isi face singura instalarile prin service-ul personal? Orice dispozitiv, inainte de a incepe monitorizarea prin GPS, trebuie sa treaca niste teste de functionare. Aceste teste se fac la instalare, pas cu pas, dupa cum e descris aici in detaliu:

 

Nu ezitati sa folositi aceasta functionalitate pentru instalarile dvs. si salvati timpul petrecut la service sau cu suportul tehnic. Puteti citi si articolul nostru legat de instalarea echipamentelor GPS cu SafeFleet Portal.

2. Cere roaming

In cazul in care vehiculul dvs. are de facut o cursa in strainatate, puteti activa singur serviciul de roaming direct din aplicatia SafeFleet Portal. Este ideal ca cererea de activare sa fie facuta inainte ca vehiculul sa iasa din tara, deoarece activarea dureaza intre 1-2 zile lucratoare.

Puteti urmari cum se face activarea serviciului roaming in acest video scurt:

3. Fa o sesizare

In cazul in care aveti o problema cu functionarea dispozitivelor sau aveti nevoie de asistenta in folosirea aplicatiei SafeFleet Portal, puteti face o sesizare din aplicatie, sesizare la care puteti urmari statusul: deschisa, acceptata sau rezolvata.

4. Importa alimentarile

Importul alimentarilor se poate face automat, odata ce ati legat contul dvs. de SafeFleet Portal. 

 

import-alimentariPuteti citi pasii prin care sa faceti asta in ultimul nostru articol despre importul alimentarilor. Importul alimentarilor este util pentru administratorii care doresc sa verifice consumul la pompa sau daca alimentarile s-au facut pe rutele soferului sau in locatiile declarate.



Accesati acum functionalitatile SafeFleet Portal:

safefleet-portal



 

Topics: Managementul flotei