OBU All-In-One, plata unică a taxelor de drum pentru tranzitul Europei

Scris de: SafeFleet in data de: 12.12.2019 12:58:19

obu all in one, plata taxelor de drum - safefleet

SafeFleet este furnizor certificat EETS (Electronic European Toll System sau SETRE, în română - Serviciul European de Taxare Rutieră Electronică), un sistem conceput pentru a oferi transportatorilor posibilitatea de a plăti o singură taxă, unui singur furnizor de servicii, folosind un singur dispozitiv de tip on-board-unit, OBU, pentru traversarea țărilor din Europa.

Oportunitatea de a folosi un dispozitiv unic pentru plata taxelor de tranzit aduce un beneficiu major transportatorilor, ușurând considerabil responsabilitățile pe care le implică achitarea taxelor de drum.
 

De aceea lansăm OBU All-In-One, un produs creat de SafeFleet pentru firmele de transport cu vehicule de peste 3,5 tone, care își desfășoară activitatea pe teritoriul Europei.

OBU All-In-One este în prezent cea mai inovativă și eficientă metodă de taxare unică  de drum și permite flotelor auto optimizarea resurselor în timp real.

Implementarea sistemului presupune:

    🚛 1 singur Contract

    🚛 1 singur Operator

    🚛 1 singur Aparat

    🚛 1 singură Factură

 

Scopul produsului OBU All-In-One este să reducă dificultățile cu care se confruntă în prezent firmele de transport, cum ar fi: încărcarea șoferilor cu 10 OBU, multe viniete și numeroase stickere, costurile ridicate de finanțare sau cele de recuperare a TVA-ului în funcție de legislația fiecărei țări în parte.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre vigneta în Ungaria

Avantajele utilizării sistemului unitar de taxare OBU All-In-One sunt:

    🚛 Un singur dispozitiv de taxare pentru tranzitul Europei

    🚛 O singură factură pentru traversarea tuturor țărilor

    🚛 O singură persoană de contact pentru întrebări

    🚛 Un singur dispozitiv OBU și instalare ușoară

    🚛 Sistemul acoperă toate tehnologiile existente în UE

    🚛 Integrarea cu actualele termene și condiții de plată

    🚛 Furnizorii EETS sunt certificați și acreditați de Uniunea Europeană

Noul sistem creat este foarte ușor de utilizat. Orice companie de transport poate încheia un contract cu un agent SafeFleet (responsabil pentru OBU All-In-One), care îi înregistrează toate dispozitivele și camioanele la administrațiile naționale ale țărilor europene pentru care se dorește a fi plătită taxa. Compania plătește taxele în avans sub formă de Pre-Pay, iar SafeFleet le achită prin intermediul OBU All-In-One, fiecărei țări. Ulterior, SafeFleet va emite companiei de transport o factură de comision de intermediere.

Citește și: Plăteşte automat taxele de drum din Bulgaria - acum prin OBU One de la SafeFleet

Managerii și administratorii de flote au astfel posibilitatea să economisească timpul și resursele consumate cu taxele rutiere din fiecare țară tranzitată și să le aloce altor activități mult mai productive. 

Acoperirea pe care o oferă OBU All-In-One în prezent:

2019 - Ungaria, Austria

2020 - Franța, Spania, Italia, Germania, Belgia și multe alte țări.

 

Dacă ai o companie de transport care își desfășoară activitatea la nivel european, te vei bucura să înlocuiești toate sistemele de taxare pentru fiecare țară cu un sistem unic electronic.

Ca să îți oferim mai multe detalii despre OBU All-In-One, am creat un eBook special dedicat produsului. În eBook poți citi și informații utile despre schemele de taxare în UE, trenduri în mobilitatea europeană sau provocările cu care se confruntă un transportator român in străinătate.

OBU All-In-One eBook

 

Topics: Sisteme OBU - Taxe de drum si viniete