OBU One calculeaza corect taxa HU-GO!

Scris de: Camelia Filip in data de: 06.10.2015 16:31:03

 

Pentru a creste fiabilitatea sistemului HU-GO si increderea transportatorilor in sistem, autoritatea rutiera maghiara, NUSZ, a impus criterii stricte de calitate tuturor furnizorilor de sisteme OBU (intermediari declaranti) pentru plata automata a taxei de drum HU-GO. Au fost definite reguli, proceduri, indicatori KPI si conditii de certiticare / autorizare pentru toti furnizorii de sisteme OBU.

obu one calculeaza taxa hu-go, safefleet

Toti acesti indicatori de calitate au fost stransi intr-un SLA (Service Level Agreement) care este parte obligatorie din contractele de autorizare ca intermediar declarant. 

Astfel, in urma verificarilor efectuate de NUSZ, SafeFleet (producatorul sistemului OBU One) a primit calificative foarte bune in ce priveste disponibilitatea si viteza de transmitere a datelor. Reteaua de drumuri din Ungaria este impartita in mai multe segmente de drum denumite tichete. NUSZ a masurat mai exact fiecare tichet transmis de echipamentele OBU One catre serverele HU-GO.

Unul dintre indicatorii de performanta ceruti de NUSZ era ca tichetele sa fie transmise in mai putin de 15 minute, in minim 94% dintre situatii. Echipamentele OBU One au transmis tichetele in mai putin de 15 minute in 96,3% din situatii!

Untitled-7NUSZ a impus ca pentru minim 99,94% din tichete, acestea sa fie transmise in mai putin de 5 zile. Echipamentele OBU One au depasit din nou limita impusa, furnizand in mai putin de 5 zile 99,95% din tichete.

Sistemele OBU One dezvoltate de SafeFleet sunt echipamente de incredere pentru calculul corect al taxei de drum HU-GO!

SafeFleet este partener HU-GO din octombrie 2013 si a vandut 3.000 de echipamente OBU One prin care peste 350 de clienti-transportatori isi pot plati automat taxele de drum in Ungaria.

Pentru mai multe detalii despre plata automata a autostrazii in Ungaria, vizitati www.obu1.ro. 

Mai vezi si:

Plata taxei de drum in Ungaria cu SafeFleet!

Topics: Sisteme OBU - Taxe de drum si viniete